Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan er bilen Batterier forskjellig fra motorsykkel batterier?

Bilbatterier utføre en større jobb enn motorsykkel batterier , som krever dem til å være større og kraftigere . Bilbatterier bære mer elektrisk kapasitet og sette ut en større strøm av elektrisk strøm . De har også koste mer å produsere, og at kostnaden er gitt videre til forbruker. Faktisk størrelse

Motorsykkel batterier er generelt mye mindre enn bilbatterier fordi de er pålagt å passe i en mindre bil og utføre en mindre oppgave.
Power Output

Motorsykkel batterier varierer fra 6,5 ampere i timen til 12 ampere i timen , mens bilbatterier variere fra 12 ampere i timen til 36 ampere i timen. Bilbatterier hjelpe syklus bilen og makt tilbehøret , mens motorsykkel batterier er ikke nødvendig i hovedsak bare å starte motoren . Når en motorsykkel motor starter, Magneto , mye som en bil dynamo , skaper nok strøm fra motoren sykle til makten motorsykkelens lys, brann sin tennplugg og makt eventuelt tilbehør . Noen større motorsykler , men har en liten dynamo og krever et batteri til å holde i gang .

Cost

Motorsykkel batterier er generelt billigere enn bilbatterier rett og slett fordi de er laget av mindre materiale og krever mindre syre . De kan kjøre hvor som helst mellom $ 40 og $ 100 . Bilbatterier koster mellom $ 60 og $ 200 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107366.html

Previous:
Next:

motorsykler