Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for BMW 650GS

The 2010 F 650 GS er en dual sport motorsykkel laget av BMW. Det er den nyeste utgaven i en rekke motorsykler som kom på markedet i 2008. Dette 2010 sykkelen kommer i tre farger: hvit aluminium Matt Metallic, Biarritz Blå Metallic og Lava Orange Metallic. Sykkelen har en produsentens veiledende pris (MRSP) av $ 9195. Makt

En toppfart på 115 miles per time og maksimalt 71 hestekrefter kan genereres gjennom BMWs fire-takts motor. Denne motoren er bygget opp av to sylindre som innehar fire ventiler og har en diameter på 3,2 inches. Pistons flytte totalt tre inches innen sylindrene. Forskyvning av motoren - volumet feid av begge de to stempler i en nedover bevegelse - er 48,7 kubikk inches

To kamaksler er plassert innenfor topplokk, direkte over brennkammeret.. Et oljereservoar er bygget inn i motoren for å gi smøring. Overføre motorens kraft til hjulene er en seks-trinns girkasse system.
Bremser og fjæring

En front teleskopisk forgaffel system som åpner for 7,1 tommer reise jevner ut veier fra forsiden av BMW. En aluminium svingarm forstilling med justerbar forspenning og fjærbein hjelper ut fra baksiden, slik at for 6,7 inches av reiser.

En enkelt 11,8-tommers skivebremse foran på bilen og innehar to-kalipere, har som oppgave å stanse motorsykkelen. Selv om det er ledsaget av en 10,4-tommers disk brake i baksetet, er denne utstyrt med en kalipere.
Dimensjoner

62-tommers akselavstand sitter under en kropp som måler 89,7 lange, 35 inches bred og 48,8 inches høy. Setet er plassert 32,2 inches høy. De støpte aluminium hjul er 19 inches i diameter ved den fremre og 17 inches i diameter på baksiden. Forhjulet er 4,3 inches bred med en sidevegg høyde på 3,4 inches. Baksiden dekk har en sidevegg høyde på 4,4 inches og er 5,5 inches bredt.

Når tappet for væsker som olje og gass, veier BMW 438.7 pounds. Den har også en maksimal nyttelast på 522.5 pounds. Tanken kan lagre opp til 4,2 liter drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109688.html

Previous:
Next:

motorsykler