Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki Ninja 250R startproblemer

Kawasaki startet produksjon Ninja 250R sport motorsykkel i 1986. Til tross for små forskjeller mellom hvert års modell, feilsøking tips forbli konsistent for alle Ninja 250Rs. Drivstoff

Utilstrekkelig drivstoff nivåer kan føre til start problemer. Sjekk Ninja 250R gass måle og fylle bensin med ny, blyfri bensin hvis tanken er tom. Kawasaki anbefaler gass med en antiknock indeks vurdering på 87 eller høyere.
Sikring

En defekt sikring kan også forårsake startproblemer med Ninja 250R. Inspisere hovedsikringen, som ligger i sikringsboksen under rytterens sete. Hvis tilkoblingen ved senteret har brutt, erstatte den med en sikring av samme strømstyrke.
Batteri

Et utladet batteri er en annen potensiell årsak til Ninja 250R startproblemer. Fjerne, rengjøre og lade batteriet hvis dette er tilfelle. Bruk en løsning av en ss. av natron blandet med en kopp vann til å fjerne smuss fra batteripolene og en separat drevet enhet for å lade batteriet. Hvis batteriet er skadet, erstatt den med en annen 12-volt, 8-ampere-timers batteri.
Gnist plugger

Feilsøking tennpluggene for Ninja 250R startproblemer . Fjern de to plugger, som ligger i hver av motorens sylindre, og erstatte det ene hvis isolatoren tips er brent. The Ninja 250R tar NGK CR8E eller ND U24ESR-N tennplugger med et gap som ligger mellom 0,028 inches og 0,032 tommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110716.html

Previous:
Next:

motorsykler