Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Eksos på en Triumph Daytona

Fjerne avtrekk på en sport sykkel, mer enn sannsynlig å installere en ettermarkedet eksos, er en av de første modifikasjoner --- noen ganger den eneste --- en sykkel eieren utfører til tilpasse sin sykkel. Eksos system erstatninger er ganske enkelt å gjøre og tillate eiere å skreddersy lyden av sin idrett sykler til sin smak. Skifte eksospotte og eksosrør på en Triumph Daytona tar mindre enn to timer og krever bare grunnleggende ferdigheter. Du trenger
Stikknøkkel satt
Metric unbrakonøkkel satt
Cutter
Zip tie
Vis flere instruksjoner
en

Fjern førersetet . Spaken mekanisme som holder på setet er plassert på den venstre fremre del av setet. Klem hendelen og dra opp på setet for å fjerne det.
2

Fjern passasjersetet bolt, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Du vil finne bolten som ligger i front midtre delen av setet, under trekket. Skyv setet forover og opp for å ta i passasjersetet.
3

Fjern den bakre kåpe --- metalldekselet plasseres over rammen --- under setet ved å fjerne de fire Allen bolter på hjørnene av dekselet. Løsne plug-in-kontakt for bakre baklys og satt hele forsamlingen til side.
4

Fjern de tre boltene som fester eksosrøret til rammen. Den første er å finne i det området hvor den bakre fairing var, øverst i midten. Denne bolten holder i fanene som festes til lyddemperen selv. Den andre er i midten av sykkelen, under en del av chassiset der førersetet er plassert, nær den bakre støtdemperen. En Allen bolt holder denne midten ligaen på plass. Den tredje bolt er der eksosrøret blir eksosmanifolden selv. Det er lett å finne fordi rørene vil være av forskjellige farger og du vil se en klemme hvor skjøtene er.
5

Fjern klemmen der eksosrøret møter eksosmanifolden med riktig størrelse pipenøkkel. Gå til midten av ligaen med en umbraconøkkel og fjern at bolten også. Til slutt bruker du pipenøkkel igjen for å fjerne bolten som fester til lyddemperen i bakre kåpe området.
6

Finn og kutte bånd som holder kontakten kobler til bakre baklys. Flytt pluggen innover mot midten av chassiset slik at den ikke henger seg eksosrøret når den er trukket ut.
7

Trekk ut eksospotte og eksosrør montering. Stå bak sykkelen og ta tak lyddemperen montering og trekk enheten ut med en vridende bevegelse mot høyre. Dette vil omform eksosrøret, slik at det ikke vil ulempe på chassiset og andre sykkel komponenter. Forvent denne forsamlingen til å veie mer enn 20 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110672.html

Previous:
Next:

motorsykler