Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

250 2-takts Yamaha spesifikasjon

De fleste moderne motorsykler bruke en fire-takts motor, noe som betyr at stemplene tar fire slag å fullføre en motor syklus. Det er få to-takts motors sykler rundt, men Yamaha fortsatt gjør en med en 250cc motor, YZ250 enduro cross sykkel. Yamaha har også en rekke eldre sykler med to-takts motorer på ca 250cc. YZ250

Den siste Yamaha 250 to-takter, tilbys for 2011, er det YZ250. Sykkelen har vunnet Supercross løp og er en av svært få to-takts motorsykler tilgjengelig nye.

Dirt-sykkel har en 249 kubikkcentimeter motor (volum refererer til volumet inne i sylindere som er feid av stemplene ). Sykkelen har en lett aluminiumsramme og veier bare £ 227. fullastet. Den kommer i Yamaha farger (blå og hvit). Ifølge Yamaha, to-taktere er også billigere å vedlikeholde enn fire-takts sykler.

YZ250 har en kjede final drive system, noe som betyr en kjede som drives av motoren slår bakhjulet, og sykkelen har fem manuelle girkasser. Både sykkelen og bakbremsene er plater. En plate brems er et metall plate festet til hjulet. Når pads presse på platen, er hjulet bremset gjennom friksjon.
Eldre Dirt Bikes

Yamaha IT250 var tilgjengelig i 1980 og var en enduro sykkel med 247cc av fortrengning. Sykkelen hadde en ensylindret, sekstrinns girkasse, og en kjede endelig kjøre system. Den DT250 var en 1970 enduro og hadde 246cc av fortrengning med en ensylindret, kjetting final drive system og en fem-trinns girkasse. Begge syklene hadde trommelbremser foran og bak. En trommelbrems er en intern utvide brems som bremser hjulet.
Sports

TZ250 er en liten sport sykkel produsert i begynnelsen av 2000-tallet og har 249cc av fortrengning med en V-twin motor. Den V-tvilling konfigurasjon betyr at de to sylindere er anordnet i en vinkel til hverandre. Den TZ250 har en front dobbel skivebrems og en enkelt plate bakbremsen.
Touring

RD250 var en touring-stil sykkel bygget i 1980 og hadde en 250cc motor med to sylindere og en kjede endelig kjøre systemet.

TDR250 ble produsert i begynnelsen av 1990 og straddled enduro og touring grupper med sin høye sete og enduro stil suspensjon. Sykkelen hadde en 250cc motor fortrengning og to sylindere. Det hadde skivebremser foran og bak hjulene og en kjede final drive system med seks manuelle gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108371.html

Previous:
Next:

motorsykler