Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel lyddemper Really Quiet

En rolig motorsykkel skjerf starter med den type motor som motorsykkelen har. De mest stillegående motorene er små med et høyt antall stempler. Du kan stille det meste av støy som en motorsykkel gjør ved å bytte ut en stor, lav-stempelmotor for en mindre motor. Men hvis du ikke ønsker å bytte ut motoren eller du enkelt ønsker å gjøre din nåværende motor roligere, kan du pakke lyddemperen for å redusere det meste av motorstøy. Du trenger:
Stikknøkkel
Drill
gummihammer
Arbeidshansker
Glassfiber skjerf matte
saks
Tape
Rivet pistol
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern lyddemperen fra motorsykkel eksosanlegg med pipenøkkel. Lyddemperen er den delen av eksossystemet som stikker ut fra baksiden av motorsykkelen. Den bør ha en liten hette på enden som dekker hullet. Hvis lyddemperen holdes på plass av nagler i stedet for bolter, og deretter bruke en drill til å nøye bore klinke ut av brakettene som holder lyddemperen på plass.
2

Rengjør utsiden av lyddemperen etter at du har fjernet den fra motorsykkel med en myk klut og avfetting rengjøringsmiddel. Dette vil gjøre det enklere å pakke lyddemperen fordi hendene vil holde rene, og du vil være i stand til å se hva du jobber med.
3

Drill gjennom klinke holder lyddemperen cap i sted. Bruk en gummihammer for å banke forsiktig på dekselet for å løsne den fra lyddemperen.
4

Ta på tykke arbeidshansker. Fjerne den gjeldende lyddemperen matten fra innsiden av lyddemperen. Pakk den gamle matte fra kjernen og sett det til side. Den matter inne i lyddemperen er det demper det meste av lyden fra motoren. Over tid, blir matter flat. Når matten er flatt, kan det ikke absorberer lyden også. Skifte matter vil skape en bedre lydmuren.
5

Legg den gamle lyddemperen matte over ny glassfiber matter. Skjær ut den nye matten til lik størrelsen på den opprinnelige matte.
6

Rull ny matte rundt kjernen. Kjernen hjelper også på lydabsorpsjon, men det slår ikke ut som matter, så det trenger ikke erstatning med mindre den er ødelagt. Hold matten godt på plass rundt kjernen. Hvis du ikke brytes kjernen tett nok, vil det ikke passe inn i lyddemperen. Tape matten på plass rundt seg for å holde rullen.
7

Stuff kjernen inne i lyddemperen. Trim overflødig matter som stikker ut fra kjernen med en saks.
8

Sett lyddemperen cap og linje opp klinke hull. Plasser en nagle inne i klinke pistol tips. Linje tuppen av klinke pistol med hullene i lyddemperen. Trykk på klinke trigger for å installere klinke inni hullene. Den nagle pistolen lukker enden av naglen, slik at det, slik at naglen kan ikke falle ut av hullet.
9

Slide enden av lyddemperen i den eksponerte delen av eksossystemet. Skru skjerf parentes tilbake på plass rundt lyddemperen, holder lyddemperen på plass. Hvis nødvendig, installerer en nagle mellom eksosrør og lyddemper for større stabilitet. Men bare installere en nagle om det allerede er klinke hull på både eksosrør og lyddemper. Motoren lyder vil nå bli sterkt redusert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109924.html

Previous:
Next:

motorsykler