Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson Air Sjokk Feilsøking

Harley-Davidson utstyrt touring modeller med justerbar bak-luft sjokk og justerbare front-luft gafler standard fra fabrikken. Styr suspensjon fasthet ved å justere lufttrykket i systemet. Minutt endringer i lufttrykket ha en dramatisk innvirkning på turen. Lekkasjer i olje sel, Schrader ventil eller kobler rør føre til at systemet mister luft hele tiden og gi en myk, og farlig, ride. Kontroll av Olje Seals

Inspiser den øvre delen av forgaffelen og sjokk etter tegn på overdreven oljelekkasje, noe som kan tyde på slitte olje sel. Lekker olje være synlig på komponentene, eller de kan vises støvete på grunn av støv å bli fanget i den lekket olje. Skift støtdempere bak og gjenoppbygge eller erstatte forgaffel, om nødvendig, og sørge for at riktig mengde gaffel olje er lagt til forgaffelen. Olje tap kan føre til redusert returdempingen og kan føre til tap av kontroll på grunn av redusert kontaktflate integritet forårsaket av dekkene spretter på grov fortau.
Kontroll av ventiler

Fjern hettene fra Schrader ventiler for oppheng foran og bak. Fest en no-tap luftpumpe til ventilen og pump opp systemet til riktig trykk i dagens sykkel belastning som angitt av produsenten i eierne manuell eller verkstedhåndbok. Ikke bruk trykkluft eller en vanlig manometer å sjekke trykket. Kompressor linjen trykket er tilstrekkelig til å skade luftledninger og beslag i systemet, og konvensjonelle trykkmålere er for unøyaktig til å brukes som grunnlag for denne prosedyren. Fjern pumpen fra ventilen og tørk såpevannsløsning over ventilen. Såpevann skaper bobler der det er lekkasjer. Se ventilen for bobler som vil indikere en lekk Schrader ventil. Reparere ventilen ved å fjerne den gamle ventilen kjernen og installere en ny en med en ventil kjerne verktøy.

Bleed Down Test

Sørg for at lufttrykket er på riktig nivå. La sykkelen stå noen timer og teste igjen. Lavt lufttrykk indikerer en lekkasje i luftslangen går fra hvert støt eller gaffel røret til Schrader-ventilen. Inspiser slangen for knekk, sprekker eller lekkasjer. Sjekk hver passende med såpevann for å eliminere dem som en lekkasje kilde. Skift ut alle slanger eller tilbehør som er funnet å være dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107148.html

Previous:
Next:

motorsykler