Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for en 2008 Kawasaki KLR 650

The 2008 KLR 650 representerte den første store redesign av Kawasaki mest populære dual-sport modell siden introduksjonen i 1987. På utsiden ble KLR utseende oppdatert, endowing motorsykkelen med moderne og aggressive linjer. Imidlertid ble de reelle endringer gjort til KLR 650 interne komponenter, adressering mange av klager stilte med KLR ryttere gjennom årene. Resultatet av Kawasaki bestrebelser har produsert en jevnere, raffinert maskin som kan hevde seg i det svært konkurranseutsatte eventyr motorsykkel klasse. Ramme og styregeometri

Visuelt er 2008 KLR 650 radikalt forskjellig fra tidligere modeller, som omfatter en nyutviklet kåpe for å beskytte rytteren fra elementene og ett frontlys påvirket av Kawasakis Ninja 650R sport motorsykkel. Den 2008 KLR 650 opererer på en semi-dobbel vugge ramme, med et enkelt rør som strekker seg ned fra bunnen av styre-hode som deler seg i to vugger som støtter motoren nedenfra. Rammen er konstruert fra rørformet høyfast stål, lik de rammene som brukes på Kawasakis KX-serien off-road motorsykler. En avtakbar hjelperamme, som støtter rytteren, gir enklere tilgang til motorsykkelens forgasser, luftfilter boksen og bakhjulsoppheng. Styringen kontrolleres av en dirt bike-stil styret monteres direkte på øvre gaffel klemmen. Totalt akselavstand på 58,3 inches, kombinert med en styringsgruppe hode rake av 28 grader og 4,4 inches av stien, gi stabile kjøreegenskaper for både på og off-road kjøring.
Suspension

foran suspensjon av 2008 KLR 650 ble oppgradert til en tykkere, 41 mm gaffel fra fjorårets 38 mm gafler, med fjæringsvei redusert fra 9,1 inches til 7,9 inches. Selv fjæringsvei ble redusert, redusert den nye gaffelen setup flex og ga ekstra stabilitet under hard kurvekjøring. Bakhjulsopphenget ble gitt av Kawasakis Uni-Track mono-sjokk suspensjon, som tilbød fem-veis justerbar forspenning og returdemping. Den bakre støtdemper er knyttet til en nydesignet aluminium svingarm, med en D-formet tverrsnitt for ekstra stivhet.

Hjul og bremser

Den 2008 KLR 60-tallet forgaffelen er utstyrt med en enkel 280 mm bølgete-type brems rotor og en twin-stempelmotor bremsekalippernes. Den bakre Bremsesystemet består av en enkel 240 mm skive-stil rotor og en tvilling-stempelmotor bøylen. De KLR 650 ruller på en 21-tommer foran og 17-tommers bakhjul, både med eiker 4 mm tykkere enn på tidligere modeller for å bedre motstå bøye under ekstreme forhold.
Motor, girkasse og Fuel Systems

651cc væskekjølt firetakts motor driver 2008 650 KLR, med doble overliggende kamaksler (DOHC) som betjener ensylindret fire ventiler. Kawasaki hevder at nesten 40 revisjoner ble gjort til motoren, inkludert cam timing, balansering system, og kjølesystem. Selv om motoren er 100 x 83 mm boring og slag ble beholdt fra tidligere modeller, har kompresjon økt 9,5 til 1 til 9,8 til 1. En større radiator gir en 20 prosent gevinst i kjøleeffekt, noe som åpner for større grad av samsvar motortemperaturer mens du reiser på motorvei-hastigheter. Motoren integrerte våt clutch girkasse sysselsetter fem tannhjul og benytter en 106-link 520-pitch O-ring kjede. Kjeden drives av en tann-15 motor tannhjul og en 43 tann bakhjulsdrev. Fuel ligger i en 6,1-liters dieseltank i stål, som er matet til motoren via en Keihin CVK40 forgasseren.
Electrical Systems

2008 KLR 650 er slått av en 12-volts elektrisk system, og trekker strøm fra en 12-amp-timers batteri. Batteriet lades av en 17-amp stator /dynamo system, oppgradert fra tidligere modeller 14,5-amp enhet, det gir en ekstra 36 watt til makt tilbehør, som for eksempel oppvarmede håndtak og GPS-navigasjon enheter. Belysning er levert av to 55-watts H7 halogenpærer - en konstituert som en lav-beam, den andre high-beam. Den KLR 650 tenningen systemet benytter en fullt transistorisert utladningstid tenning (CDI) til brann tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107149.html

Previous:
Next:

motorsykler