Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1986 Kawasaki Vulcan 750 Sjekkliste

The 1986 Kawasaki 750 tilhører Vulcan familie av Custom Cruiser sykler med V-Twin motor forskyvninger som spenner fra 125 cc til 2000 cc. Kawasaki begynte produksjonen av Vulcan 750 i 1984, men amerikanske tariff restriksjoner på importerte sykler over 750 cc tvang motorsykkel maker å eksportere 750s med 650 cc motorer. 1986-modellen var den første eksporten til USA med en 750 cc motor etter tariff ble opphevet i 1986. Motor

Kawasaki 750s fra 1986 til slutten av produksjonen i 2006 inneholdt de samme spesifikasjonene, inkludert en væskekjølt, firetakts, åtte-ventil V-Twin motor med doble overliggende kammer som fortrengt 749 cc. Den hadde en 3,34-tommers bar og 2,60-tommers hjerneslag. Dens kompresjonsforhold var 10.3-til-en med drivstoff levert via doble 34 mm Keihin CVK forgassere å generere 65 hestekrefter. Tenningen var elektronisk, og en fem-trinns girkasse matchet motoren.

Etter vinterlagring, bør eieren skifte olje og filter hvis motoren /girolje er mørk eller brent. Samtidig drivstoff filter til 34 mm Keihin karbohydrater krever endring. Kjølevæsken krever også endring etter vinteren.
Frame

1986 Kawasaki 750 Vulcan, som alle 750s gjennom 2006, kom med en høyfast stål, double- vugge ramme med en 32-graders rake i front og en 5-tommers sti på baksiden. Eieren bør sjekke for hårfine sprekker på motor /girkasse braketter, som er et vanlig problem på motorsykler. Den forstillingen besto av en hydraulisk teleskopisk gaffel med 5,9 inches av reiser, mens den bakre hadde doble air-assistert støtdempere med fire-posisjon returdemping justering og 3,5 inches av reiser. 750 syklet på en 19-tommers forhjul og en 15-tommer bak. Eieren kan oppleve at slark i styring og gaffelen kan kreve stramme justeringer. Gaffelen selene kan kreve erstatning hvis de lekker. Doble skivebremser foran og en bak tromme levert stoppe strømmen. Front bremseklosser tendens til å slites fortere enn bak, så inspisere pads minst månedlig.
Tool Kit

Kawasaki 750 eiere bør utstyre sine verktøysett med en pipenøkkel kit med skraller og utvidelser, tang, en skrutrekker, halvmåne skiftenøkkel, hex skiftenøkler, sammenleggbar kniv, liten hammer og en baufil. I tillegg bør i settet være en fil, gap gauge, 12-volts test lampe, ekstra sikringer, ekstra muttere, bolter og alle låsepinner, tennplugger, slangeklemmer, lyspærer, en spoke skiftenøkkel, elektrisk tape og ledning, en flat-dekk kit og flettet wire. En ekstra liter olje er nødvendig i tilfelle lekkasjer. Eierne bør også vurdere å gjennomføre en butikk fille, lommelykt, en plastduk for bunndekke og mobiltelefon.
Fasiliteter

Sykkelen inneholdt et håndtak montert choke og en transistor-kontrollerte breakerless tenningssystem enklere start. Styret kan utvikle hårfine sprekker, slik at de krever regelmessig ettersyn. Motorsykkelen maker montert motoren på gummifester for å minimere vibrasjoner, men festene krever ettersyn jevnlig for mulig slitasje. Instrumentpanelet med speedometer og turn indikatorer ble stylet for overvåking på et raskt blikk. En uberegnelig speedometer nål antyder en defekt kabel som må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111280.html

Previous:
Next:

motorsykler