Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Fulmer Hjelm Face Shield

Hvis du har besøkt en motorsykkel forhandler nylig, har du kanskje lagt merke til en voksende utvalg av full-faced motorsykkel hjelmer gjort tilgjengelig av Fulmer motorsykkel hjelm Company. Konkurransedyktige priser og kledd i levende utvendige grafikk, Fulmer hjelmer har en ekstra ess i ermet i form av deres QR1 quick-release visir mekanisme. Dessverre har de fleste av de hjelmene som vises i utstillingslokalet har en tendens til å miste sin bruksanvisningen, slik at mange Fulmer eiere lurer på hvordan å erstatte deres ansikt skjold. Med litt trening, vil du være i stand til å erstatte visir på mindre enn et minutt. Instruksjoner
en

Hold hjelm på fanget med ansiktet skjold mot deg. Hev visir før det åpnes helt for å avsløre fjærbelastede utløserarmene i ansiktet skjold er bunnplater.
2

Trekk utløserarmene ned med fingrene, og presse opp i ansiktet skjold med tomlene. Trekk visir bort når den spretter ut av grunnplatene.
3

Snu hjelmen til den ene siden, og plassere det nye ansiktet skjold mot det. Juster runde tappen på innsiden av visiret hjørne med runde fangst på toppen av bunnplaten, og trykk den på plass. Hold visir i posisjon, og gjenta på motsatt bunnplaten.
4

Trykk sidene av ansiktet skjold mot hjelmen, og lavere den over hjelmen øye-port. Utløserarmene låses på plass med en liten snapping lyd hvis visir har blitt installert. Fjern visir, og installere det på nytt hvis skjoldet binder samtidig er senket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109720.html

Previous:
Next:

motorsykler