Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer veltebøyler

Crash barer, eller motor vakter, er en vanlig beskyttende tilbehør installert på mange av dagens kryssere og eventyr-type motorsykler. Mens de kan forbedre en motorsykkel estetikk, er deres viktigste formål å beskytte motoren og rammen bør motorsykkelen krasjet eller lysbilde. De fleste veltebøyler er spesiallaget for en bestemt motorsykkel, ofte installere direkte til rammen og motor mounts. Installasjonen er ganske grei for de fleste motorsykler, men forventer hele prosessen for å ta minst 30 minutter å fullføre. Du trenger
Såpe og vann
Pipenøkkel og stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

legge ut alt innholdet på crash bar kit. Ta en opptelling av erstatning bolter, veltebøyler og braketter er inkludert i settet og sjekke det mot delelisten gitt i monteringsanvisningen.
2

Rengjør monteringsområder på motorsykkelens ramme og motorfester med såpe og vann for å fjerne skitt eller olje. Tørk med en klut.
3

Installer eventuelle festebraketter, som anvist av installasjonsveiledningen, bort på motorsykkelens ramme. Vanligvis er en brakett montert mellom rammen ned rør, som stikker ned fra under forgaffelen styrekompass svingtapp, for å støtte den øvre delen av ulykken bar. Stram braketten festeboltene løst, ved hjelp av en pipenøkkel. Hopp over dette trinnet hvis parentes ikke kreves av motorsykkelen.
4

Skru motoren festeboltene fra den ene siden av motorsykkelen, med en pipenøkkel. Plasser tilsvarende krasj bar på motorsykkel, plasserer den over motorfester eller monteringsbraketter. Skru den utvidede festebolter - i settet - og inn i motorens mounts og stram dem løst ved hjelp av en pipenøkkel
5

Installer de resterende krasj bar, etter metoden vist ovenfor
6

Juster veltebøyler til de er jevnt rettet med rammen og sine fester, hvis noen. Stram alle festeboltene helt, ved hjelp av en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109181.html

Previous:
Next:

motorsykler