Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Stator på en Harley Davidson Soft Tail

The stator er en integrert del av din Harley-Davidson Softail motorsykkelens ladesystem, genererer et elektrisk felt som er manipulert av en roterende magnetisk svinghjul å generere en vekslende elektrisk strøm. En kortslutning eller en plutselig økning i elektrisk strøm som følge av en mislykket spenningsregulator kan skade tett sår kobber spoler som omgir statoren, redusere dens evne til å drive lading system.To erstatte statoren må Softail primære drivsystem være delvis demonteres, ved hjelp av en rekke av spesialverktøy. I tillegg bør spenningsregulatoren erstattes på samme tid for å unngå fremtidige problemer. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Torx driver satt
Oppsamlingspanne
Momentnøkkel
Stikknøkkel og stikkontakter
unbrakonøkkel satt
Primary stasjonen låse verktøy
Breaker bar
Stator svinghjul flytting verktøyet.
Voltage regulator
En Quart Harley-Davidson primære kjedekasse væske
Fire stator bolter
Medium gjengelåsing sammensatte

Vis mer Instruksjoner
en

Monter motorsykkelen på en tjeneste stå å holde den i vertikal stilling. La motoren og primære kjedekasse avkjøles helt.
2

Fjern setet fra motorsykkelen, med en flat skrutrekker eller ved å fjerne tommelen skruen for hånd. Koble batterikabelen fra batteriets negative terminal, med en stjerneskrutrekker
3

Skru den primære kjedekasse avløp skrue -. Under runde derby deksel - ved hjelp av en Torx socket og en socket skiftenøkkel. Drenere den primære væske i en fangst pan, deretter skru den primære avløp på plass igjen. Skru den skruen til 18 fot-pounds, med en momentnøkkel.
4

unbolt venstre foran gulvbord eller fotstøtte bracket, venstre passasjer fotstøtte og siden stå, med en pipenøkkel. Fjern den ytre primære kjedekasse cover, med en umbraconøkkel.
5

Sett inn en primære stasjonen låsing verktøy mellom den øvre delen av den primære kjeden og kompensator, plassert på motorens utgående aksel i den primære kjedekasse . Løsne kompensator mutter, ved hjelp av en stikkontakt og en breaker bar. Skru til mutteren for hånd og fjerne kompensator. Fjern den primære stasjonen låsing verktøyet.
6

Fjern den primære kjedestrammer, med en pipenøkkel. Trekk kompensator tannhjul og mellomlegg av motoren utgående aksel. Fjern statoren svinghjulet fra motoren utgående aksel, ved hjelp av en stator svinghjul flytting verktøyet.
7

Skru alle fire bolter fra statoren indre stål ring, med en Torx-kontakten og en pipenøkkel. Fjern ledningene beholde plate, plassert bak på venstre side av statoren, med en stjerneskrutrekker. Koble statoren kontakten fra ledningsnettet, som ligger mellom fronten av motoren og den primære kjedekasse bolig, og skyv kontakten gjennom den primære kjedekasse er gummimaljen. Trekk statoren av motoren utgående aksel og ut av den primære kjedekasse.
8

skru fra hverandre spenningsregulator fra fronten av motoren, med en pipenøkkel. Trekk jordledningen terminal utenfor gjenget monteringstappen på høyre side av spenningsregulator. Trekk ut spenningsregulator fra motorsykkelen ledningsnett, trekk deretter spenningsregulator unna.
9

Monter en ny spenningsregulator på motoren, og sett jordledningen terminal over høyre montering innlegget. Skru montering nøtter på plass og stram dem til 100 tommers-pounds. Plugg spenningsregulator inn i ledningsnettet.
10

Coat den nye statoren elektriske kontakten med Harley-Davidson primære kjedekasse væske, og skyv kontakten gjennom gummimaljen til fronten av motoren. Sett pluggen i ledningsnettet. Monter statoren på motoren utgående aksel. Coat fire nye stator festeboltene med middels gjengelåsing sammensatte, deretter skru boltene på plass med en Torx driver. Stram boltene til 40 tommers-pounds. Installere ledningsnett beholde plate.
11

Slip statoren svinghjulet over motoren utgående aksel, etterfulgt av kompensatorens sprocket mellomlegg. Plasser kompensatoren tannhjulet i den primære kjede, deretter settes tannhjulet, etterfulgt av kompensatoren, på plass over statoren svinghjulet. Skru kompensator mutteren på plass for hånd, og stram til mutteren til 150 fot-pounds.
12

Sett den primære kjedestrammeren og stram strammer mutteren til 25 fot-pounds. Installere den primære kjedekasse og pakningen. Løst skru skruene i dekslet på plass. Stram boltene til 120 tommers-pounds, alternerende mellom boltene i en krysser mønster.
13

Fjern derby dekselet fra den primære kjedekasse cover, med en Torx driver. Fyll den primære kjedekasse med én liter Harley-Davidson primære kjedekasse væske. Installere derby dekselet og løst skru Derby dekke boltene på plass. Stram boltene til seks fot-pounds, alternerende mellom boltene i en krysser mønster.
14

Sett frontdekselet og passasjer fotstøtter eller gulvbord, samt side stativ. Stram foten hvile og side står bolter til 42 fot-pounds.
15

Koble batterikabelen til minuspolen. Installere setet, senk deretter motorsykkel på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111639.html

Previous:
Next:

motorsykler