Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel hjelm Sertifisering

The US Department of Transportation ( DOT ) krever motorsykkel hjelmer som selges i USA for å møte minimum ytelse nivåer definert i Federal Motor Vehicle Safety Standard ( FMVSS ) 218 . Iført en motorsykkel hjelm som ikke overholder DOT standarder er utrygt og ulovlig. Funksjoner

DOT tester motorsykkel hjelmer hvert år for å sikre samsvar med FMVSS . FMVSS forskrifter krever hjelmer til å absorbere en viss innvirkning energi , holde fast i en ulykke og hindre inntrengning av objekter. DOT -godkjente hjelmer har DOT klistremerker på baksiden av hjelmen .
Hensyn

Noen produsenter lage falske DOT klistremerker til å sette på ikke-godkjente hjelmer . Hvis du ikke er sikker på om din hjelm er godkjent , se etter en etikett med informasjon om produsenten . I tillegg sørge for at hjelmen har en indre fôr måler omtrent en tomme tykk . DOT -godkjente hjelmer vanligvis veie rundt tre pounds .
Betydning

Iført en effektiv motorsykkel hjelm reduserer risikoen for å dø i en ulykke med 37 prosent . Som i 2010, 20 stater og District of Columbia lovlig krever at alle motorsyklister til å bruke hjelm , og 27 flere stater krever visse motorsyklister til å bruke hjelm .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109530.html

Previous:
Next:

motorsykler