Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik kontrollerer du Transmission Oil i en 1995 Harley Sportster 883

Holde et våkent øye på de væsker som smører de ulike bevegelige deler i motor og girkasse er en viktig del av å opprettholde din 1995 Harley-Davidson 883 Sportster. Kontroll av motorolje gjøres ganske enkelt ved å ta en lesning fra oljetanken er peilepinnen. Kontroll av overføring væske er litt mer involvert, at du må åpne den primære bolig på venstre side av motoren. Det høres kanskje komplisert ut, men oppgaven er enkel nok til at det bør bli en del av ditt vanlige rutine. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
Torx-27 driver
trakt
Transmission fluid
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Plasser motorsykkelen på et stativ eller løft for å støtte den i oppreist stilling. Hvis det er nødvendig, sikre at motorsykkelen standen med tie-down stropper for å hindre den fra å falle over.
2

Skru ut de seks skruene fra den primære husets runde clutch inspeksjonsluke, eller derby cover, på venstre side av motoren. Trekk derby deksel av primære bolig og sett den til side.
3

Se inn i primære bolig gjennom derby dekselet port. Overføring væske skal være på nivå med den nedre kanten av clutch forsamlingen i den primære bolig. Legg merke til fargen og tilstanden til væske. Hvis væsken er mørk brun eller er fylt med rusk, endre overføring væske umiddelbart.
4

Legg frisk girolje som nødvendig å øke væskenivået i den primære bolig. Bruk en trakt til å helle fersk girolje inn den primære til væsken er på nivå med den nedre kanten av clutch forsamlingen.
5

Plasser derby dekslet på den primære bolig og sette inn en bolt inn dekselets topphullet. Skru bolten inn til den sitter lett mot dekselet. Legg i de gjenværende boltene, igjen strammer boltene lett. Ved hjelp av en momentnøkkel alle seks bolter til 84 fot-pounds, alternerende mellom boltene i en seks-spiss star mønster.
6

Fjern motorsykkel fra stativet eller løft og senk den ned støtten sin .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107076.html

Previous:
Next:

motorsykler