Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tester Batteri & Voltage Regulator på en Harley Davidson

Noen Harley eiere liker å løse sine egne sykler, og dermed spare både penger og ridning tid. En Harley Davidson kan oppleve elektriske problemer når som helst, men det kan være en vente for en tjeneste avtale på noen verksteder. Den vanligste årsaken til elektriske problemer på en Harley Davidson er batteriet eller spenningsregulator. Feilsøking kan utføres i enhver garasje, og det sparer på dyre tjeneste regninger. Du trenger
multimeter
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
Test Battery
en

Kontroller spenningen på batteriet mens den er koblet fra sykkelen ved hjelp av multimeter. Volt bør ikke være mindre enn 12 volt.
2

Koble batteriet til sykkelen. Koble multimeter til batteriet.
3

Vri tenningen til "på"-posisjon. Ikke slå av motoren over. Volt vil falle litt, men ikke under 10 volt.
4

Slå av tenningen og starte sykkelen. Volt bør ikke falle under 9,6 volt når starteren koples inn.
5

Slå gassen til rev motoren. Ettersom motoren er ruset, bør volt gå opp til 13 eller 14 volt.
Test Regulator
6

Identifiser ledningene. Batterinivået bly kjører danne spenningsregulator til den positive siden av batteriet. AC utgang ledning fører fra spenningsregulator til statoren.
7

Sjekk jordledningen først for å sikre at det er riktig montert og i god stand. Jordledningen fører fra regulator og er boltet til rammen.
8

Sikre eller bytt om nødvendig.
Test Diode funksjon av Voltage Regulator

9

Endre innstillingen på multimeter for å Diode. Hvis noen av de følgende testene mislykkes, må spenningsregulator som skal repareres eller erstattes.
10

Klem multimeter positive ledningen på AC utgang wire og den negative ledelsen på batterilading wire. Multimeter bør lese 0,5 volt.
11

Omvendt ledningene ved å klemme den negative på AC-utgang og den positive ledningen på batteriets wire. Måleren skal uendelig.
12

Place positiv ledelsen på bakken wire eller på regulatoren og den negative ledelsen på AC utgang. Måleren skal 0,5 volt.
13

Reversere fører som i trinnet før og teste igjen. Måleren skal nå lese uendelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107077.html

Previous:
Next:

motorsykler