Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner de Carburetors Fra 1999 Honda Shadow 750

Hondas 1999 VT750 Shadow Serien inkluderte to modell variasjoner: basen Shadow American Classic Edition og Shadow ACE Deluxe. Selv om hver variant hadde en distinkt personlighet, de var begge basert på den samme 745 cc V-tin motor og ramme. Motoren ble matet gjennom et par 36 mm konstant hastighet forgassere, montert mellom fremre og bakre sylindere. Fjerne forgassere, enten for reparasjon eller modifikasjon, ønsket fjerning av drivstofftank, luften boksen og luftfilter boliger. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
10 og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
trakt
Gass kan
10 mm fastnøkkel
Flathead skrutrekker
Tenger
Momentnøkkel
Multipurpose fett
Vis flere instruksjoner
forgasser fjerning
en

fjerne setet fra Shadow 750, ved hjelp en 5 mm unbrakonøkkel. Sett bensinkranen girspak, som ligger under venstre side av drivstofftank, til "Off" posisjon. Løsne bolten i bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Løft bensintanken litt opp, og trekk drivstoff slanger av drivstoff ventil med en tang. Trekk tanken vekk fra styret før det kan fjernes helt.
2

Skru de to bolter i de øvre hjørnene av luften renere boliger, som ligger på høyre side av motoren, ved hjelp en 10 mm tilslutning. Løsne klemmen feste kanal på baksiden av luften renere boliger til luft-boksen, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften renere boliger vekk fra motoren.
3

Løsne klemmene feste luften boksen kanaler til forgasseren viker, tilgjengelig fra venstre side av motoren, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen og rør vekk fra motoren.
4

Hold en trakt under forgassere, på høyre side av motoren. Peke trakten til en gass kan, så løsne tappeskruen på bunnen av begge forgassere, med en flat skrutrekker. La forgassere tømmes helt, og stram deretter avløp skruene.
5

Fjern gassen dekselet, som ligger mellom begge sylindrene på venstre side av motoren, ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Løsne gassvaieren låsemuttere, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel, og dra kabelendene ut av strupeventil. Fjern chokevaieren holderen fra høyre side av motoren, med en stjerneskrutrekker.
6

Trekk den sekundære luftfilter slanger av toppen av begge forgassere. Løsne klemmene feste forgassere til motoren inntak flenser, med en stjerneskrutrekker. Roter forgassere oppover til de er fri fra inntaket flenser. Trekk drivstoff slanger utenfor forgasser drivstoff viker med en tang.
Forgasser Installasjon
7

Hold forgassere i en 45 graders vinkel mot motoren inntak flenser. Skyv forgasseren utsalgssteder i flensene mens du roterer de forgassere nedover til de er nivå og sittende i flensene. Trekk til inntak flens klemmer, med en stjerneskrutrekker.
8

Skyv drivstoff slanger og sekundære luftfilter slanger på plass langs sidene og toppen av forgassere, henholdsvis.
9

Sett gassen kabelendene inn i krokene kutt i strupeventil på venstre side av motoren. Stram gassvaieren låsemuttere, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel. Reinstallere strupeventil cover, med en flat skrutrekker. Plasser chokekabelen knotten mot høyre side av fronten sylinder. Skru kabel holder bolten på plass, med en stjerneskrutrekker.
10

Spre et tynt lag med fett rundt luften boksen og luftfilter boliger duct parring overflater. Sett luften boksen og luft boks kanaler mellom høyre side av motoren og motorsykkelens ramme. Skyv luften boksen kanaler over forgasser viker, og stram deretter duct klemmer, med en stjerneskrutrekker. Skyv luftfilterhuset duct over luften boksen, stram duct klemme, med en stjerneskrutrekker. Installere luftfilter husboltene, ved hjelp av en 10 mm-kontakten.
11

Skyv bensintanken på motorsykkelen viktigste frame rail, og skyv festeknastene under forsiden av tanken over gummidemperne bygget inn i rammen. Skyv drivstoff slanger på drivstofftanken ventiltilkoblingen. Senk tank på rammen og skru monteringsbolten inn i bunnen av tanken, ved hjelp av en 12 mm tilslutning. Trekk til bolten til 14 fot-pounds, med en momentnøkkel.
12

Sett setet på motorsykkel, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111606.html

Previous:
Next:

motorsykler