Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan velge Saddlebags for motorsykkelen

Det er hovedsakelig to stiler av saddlebags for motorsykler. Side-mount saddlebags er vanligvis skinn eller hard poser som ikke forstyrrer med en passasjer bak på motorsykkelen. Høyt mount saddlebags opptar plass av en passasjer bak på setet ditt. Hvis du ofte har en passasjer med deg når du rir, må du fjerne topp-mount saddlebags og foretrekker kanskje side-mount stil. Måling motorsykkelen er første skritt i vesken montering. Etter at du skaffe målinger, kan du velge mellom et stort utvalg av stiler og størrelser. Du trenger
Målebånd
Vis mer Instruksjoner
Måling
en

Plasser tuppen av et målebånd på baksiden av førersetet der det begynner å stige på den ene siden av motorsykkelen. Strekk målebåndet tilbake langs lengden av blinklys armen til lampeholderen. Legg merke til denne målingen som horisontal lengde.
2

Mål avstanden fra bunnen av passasjersetet ned til eksosrøret. Trekke en tomme fra denne målingen, og merk den som din vertikal høyde.
3

Velg en nylon topp-mount eller skinn side-mount saddlebag som er samme størrelse som disse to målinger eller mindre.
Egenskaper
4

Velg en flyttbar saddlebag med en montering system som fortsatt er festet til motorsykkelen din hvis du bære utstyret inne med deg. Dette gjør at du kan løsne foran og bak stropper som holder saddlebag på og fjerne posen raskt og samtidig la montering systemet intakt. Side-mount poser montere permanent til sykkelen din.
5

Velg nylon poser behandlet med polyuretan for å motstå vann og holde elementene tørr i en regndusj.
6

Kjøp en topp-mount saddlebag med en stor toppåpning å ha enkel tilgang til alt i sekken. Velg en saddlebag med mindre sideåpninger å gi flere mindre rom for deg å skille utstyr for enkel tilgang. Side-mount poser åpne fra toppen bare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106665.html

Previous:
Next:

motorsykler