Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Flush kjølevæske på en Yamaha Raptor

Yamahas Raptor 660 sport ATV avhengig av en væskekjølesystem å holde temperaturen i motoren til et minimum, affording et høyere nivå av ytelse som kan gi en Raptor driver et fortrinn i konkurransen. Som en del av Raptor vedlikeholdsplan anbefaler Yamaha en fullstendig endring av kjølevann i radiatoren og reservoaret hver 24. måned. Men ekstremt varme kjøreforhold eller støvete miljøer kan påvirke kjølevæske ytelse og drastisk redusere 24 måneders tjeneste vinduet. Som et minimum sjekke tilstanden og væskenivået av kjølemiddelet hver måned. Dersom kjølevæsken ser skittent, endre det umiddelbart for å unngå potensielle problemer. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
Drensvannsoppsamler
12 mm socket
Stikknøkkel
Momentnøkkel
En liter, aluminium motor-safe etylenglykol kjølevæske
One Quart, destillert vann
plast container
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et plant underlag og la motoren avkjøles i minst en time.

2

Trekk utløserspaken bak på setet, og løft setet av ATV. Ta av gitteret panelet fra front fender ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
3

Fjern lokket fra kjølevæske reservoaret, som ligger langs ATV rammen under venstre bakskjerm. Hold en renne pannen under kjølevæsken slange i bunnen av reservoaret. Trekk kjølevæske slangen av reservoaret og la kjølevæsken renne helt. Skyv kjølevæske slangen på reservoaret.
4

Fjern radiatorlokket, som ligger på bunnen av forsiden fender grille åpning.
5

Følg radiator slangen til venstre motordeksel. Fjern kjølevæsken renne bolt, som ligger rett under radiator slangen, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. La de resterende kjølevæske å renne ned i avløp pan, deretter skru avløpet bolten på plass. Trekk til bolten til 7,2 fot-pounds ved å bruke en momentnøkkel.
6

Bland én liter aluminium motor-safe etylenglykol kjølevæske med én liter destillert vann i en plastbeholder. Fyll radiatoren med 1,37 liter kjølevæske blandingen, deretter skru radiator cap på plass. Fyll kjølevæske reservoaret med 0,37 liter kjølevæske eller til kjølevæsken er på nivå med "Full" mark trykt på reservoaret. Skyv kjølevæske reservoaret cap på plass.
7

Start motoren og la den gå i stedet for tre minutter. Stopp motoren og kontroller væskenivået i reservoaret. Ideelt sett bør kjølevæskenivået være sentrert nær eller rundt reservoaret er "Fill" og "Full" merker. Legg kjølevæske, etter behov for å heve kjølevæskenivået.
8

Sett grillen på forsiden fender. Installere setet og trykk ned på baksiden av setet frem til utgivelsen spaken låses på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111637.html

Previous:
Next:

motorsykler