Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en GZ 250 oljefilter

I motsetning til de fleste moderne motorsykler, som bruker en lett tilgjengelig eksternt oljefilter, bruker Suzuki GZ250 en intern filtrering element gjemt i motoren for å sikre en ren tilførsel av olje. Mens det er effektivt, kan gå inn på og ta av oljefilteret under et oljeskift virke litt mer komplisert. Men åpningen av motor og bytte av olje filter er faktisk ganske enkel og krever bare noen få verktøy. Forvent oljefilteret endringen skal tre i mindre enn ti minutter. Du trenger
10mm Socket
Stikknøkkel
oljefilter element (Suzuki del # 16510-38240)
oljefilterdekselet O-ring (Suzuki del # 09280-72001)

Vis mer Instruksjoner
en

Finn oljefilterdekselet på høyre side av motoren, en sirkulær dekselet festet med tre eikenøtt nøtter plassert over høyre fremre foten pinne.

2

Push mot oljefilteret og fjerne eikenøtt nøtter ved hjelp av en 10mm socket. Opprettholde trykket på oljefilterdekselet å hindre interne holdefjæren fra tvinge oljefilterdekselet bort fra motoren. Fjern oljefilteret og trekk ut oljefilteret element og beholde våren.
3

Sett inn et nytt oljefilter element inn i motoren. Trykk på holdefjæren ut mot hevet flens på den indre flaten av oljen filterdekselet. Inspiser oljefilterdekselet O-ring og erstatte den hvis det er tegn på skade.
4

Place oljefilteret dekselet på motoren. Bruk en 10mm socket å stramme eikenøtt nøtter. Tørk bort eventuelt oljesøl med en ren butikk håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107267.html

Previous:
Next:

motorsykler