Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer lysene på en 2009 Harley-Davidson Heritage Softail

Harley-Davidson bruker en hodelykt montering innenfor hodelykt maskinhuset å huse og beskytte en kvarts-halogen pære på 2009 Heritage Softail-modeller. The Heritage kommer også med et par ekstralys montert på ekstra lys bar. Vibrasjoner og støt mens du sykler med lysene på kan føre til at fibrene i pærene til å bryte og lysene til å mislykkes. Du trenger
Hodelykt pære, delenummer 68329-03
to ekstra lampe pærer, delenummer 68453-05
Phillips-skrutrekker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
Hodelykt pæreskift
en

Ta på vernebriller.
2

Fjern hodelykt trim ring skruen med en Phillips-skrutrekker på hodelykten. Fjern hodelykt trim ring. Utvise forsiktighet for å unngå å bøye to trim ring beholde fanene på toppen av hodelykten maskinhuset.
3

Trekk hodelykt forsamlingen fra hodelykten maskinhuset. Trekk den elektriske kontakten blokk rett av tre utstikkerne på baksiden av pære, og trekk gummistøvel fra baksiden av hodelykten montering.
4

Klem ledningene til lyspæren festeklipset for å løsne det fra hakkene i hodelykt forsamlingen. Roter holdeklipsen bort fra pæren.
5

Fjern pæren fra baksiden av hodelykten montering. Sett inn ny pære inn hodelykten montering. Drei lyspæren beholde klipp på plass og engasjere klippet i hakkene.
6

Installer gummistøvel på baksiden av hodelykten montering. Plugg hodelykt elektriske kontakten på utstikkerne på baksiden av pæren. Sett hodelykt forsamlingen inn hodelykten maskinhuset.
7

Installer hodelykt trim ring. Installer pyntelisten skruen og stram den med en Phillips-skrutrekker
Auxiliary Lamp Replacement
8

Finn de ekstralys -. Også kalt passerer lys - som følger hvit lys montert ovenfor blinklys på hver side av frontlys. Løsne den ekstra lampe objektivet trim ringfestet som nødvendig for å fjerne trim ring fra den ekstra lampe bolig, med en Phillips-skrutrekker. Fjern trim ring og objektivet fra huset.
9

Trekk lyspæren ut av den ekstra lampe kontakten.
10

Fjern hekkende ring fra den ekstra lampehuset.
11

Roter ekstra lampekontakten en kvart omdreining mot klokken, og deretter fjerne kontakten fra den ekstra lampehuset. Kast kontakten.
12

Installer en ny hjelpemotor lampe kontakten og roter kontakten en kvart omdreining med klokken for å engasjere det i huset.
13

Plugg den nye pæren inn i et ekstra lampe kontakten.
14

Installer hekkende ring på den ekstra lampehuset, konkave siden opp. Roter hekkende ring, til åpningen i ringen engasjerer posisjoneringstappen på den ekstra lampehuset.
15

Hold hekkende ringen på plass og installere den ekstra lampe linsen. Rotere linsen før siden for faner engasjere sporene i hekkende ringen.
16

Installer den ekstra lampe objektivet trim ring med festene sentrert nederst. Stram trim ringfestet til den sitter godt, med en Phillips-skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111636.html

Previous:
Next:

motorsykler