Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tips om ytelse for en Honda Magna

Noen Magna eiere ønsker mer ytelse fra sine motorsykler enn enkle forebyggende vedlikehold og pleie kan gi dem. Det er mange oppgraderinger for å hjelpe deg å få ekstra ytelse fra Honda Magna. Men trenger du å vite hvordan du skal ta vare på sykkelen riktig og velge riktig ytelse oppgraderinger for å få mest mulig ut av din Magna. Olje og filter

type olje og oljefilter du velger å bruke kan påvirke den generelle ytelsen til motorsykkelen. Hvor ofte du skifte olje kan forbedre ytelsen til Magna også. Standarden Honda-laget oljefilter har ingen bypass ventil, en ventil som er anti-drainback, og et filter med 2,575-tommers lange 12-følte folder enn en plast ramme. Men andre alternativer finnes. For eksempel kan det å velge et alternativ med en omløpsventil og en lengre filter over en stålramme bidra til å øke ytelsen. Uansett hvilken olje og filter du bruker, bør du også sørge for å ha din olje endret rundt hver 3000 eller 4000 miles.
Batteri Stell og vedlikehold

Batteri omsorg og vedlikehold er også viktig å holde Honda Magna fungerer skikkelig. Batteriet for noen Honda Magnas krever at du sjekker vannstanden. Imidlertid er andre Magna batterier forseglet og kontrollere vannivået er ikke nødvendig. Å avgjøre om du bør sjekke batteriet, gjennom manualen som fulgte med den. For best ytelse og for å sikre at batteriet ikke går døde, bør du skifte ut batteriet hver tredje til fjerde år, uansett om det virker som det er behov for det. Når sykkelen ikke er i bruk, slik som i vinter under dårlig vær, bør du starte opp din Magna og la den kjøre til motoren Viften slås på for å sikre at batteriet er fortsatt i drift.

Lyddempere Mods

Endre lyddemperen er en opsjon til å øke ytelsen til Honda Magna. Modifisere lyddemperen ikke bare kan lage din motorsykkel lyd mye forskjellig, men det kan også øke hestekrefter av motoren når det gjøres riktig. Modifisere lyddemperen er en relativt enkel oppgave, og det innebærer ikke å kjøpe et nytt skjerf eller eksos tips til din sykkel. Å mod lyddemperen og øke hestekrefter, ta av lyddemperen frontplater i ryggen ved å fjerne nagler, avskåret baffles, og sette frontplaten tilbake på med nye nagler. I tillegg til å øke hestekrefter av motoren, utfører denne endringen vil også holde deg fra å måtte rejet forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109485.html

Previous:
Next:

motorsykler