Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere en GSX-R

The Suzuki GSX-R familie av motorsykler er synonymt med sportssykler og ytelse. Introdusert i 1985, de GSX-R750 sett benchmarks og revolusjonerte sporten motorsykkel verden. Siden introduksjonen, har det vært mange modeller og motor størrelser som brukes i GSX-R lineup. Kjent for sine sporty førerergonomi kan GSX-R passer ikke alle ryttere perfekt. Spesielt kan kortere ryttere har problemer passer ordentlig på den relativt høye setet på en GSX-R. Som sådan, mange er interessert i å senke sin motorsykkel. Det er et par av strategier for å oppnå denne effekten. Du trenger
Automotive verktøy
Motorsykkel stå
Senke linker /hunden bein
Foran suspensjon foringer
Vis flere instruksjoner
Senking av Seat
1

Bruk en sikker bakre stativet å ha motorsykkelen stående rett opp og støttet. Bestemme hvor mye du trenger å senke motorsykkel. Vanligvis vil senke et par inches gjøre en betydelig forskjell.
2

Ta plass til en polstre å ha skummet barbert ned, effektivt senke høyden.
3

Fjern setet og trekket ved å fjerne festene på undersiden hvis du føler deg komfortabel utfører setet modifisering selv. Dette vil avdekke skum del av setet, noe som kan være nøye barbert ned. Sørg for å forlate nok skum til å ha en viss støtte.
4

Recover setet og fest dekselet med stifter eller andre festene, avhengig av motorsykkelen. Dette skal gi en viss høyde lindring og gjøre avstanden til bakken kortere. Som suspensjonen ikke er endret, er det ingen grunn til å bekymre seg om hjuloppheng og styring geometri blir endret, og du vil ikke merke en forestilling nedgang eller redusert bakkeklaring.
Senke Suspension

5

Skaffe senke linker for bakhjulsopphenget fra en lokal butikk eller en online leverandør.
6

Ordne for en profesjonell å ha senking lenker installert, eller fortsette å installere dem selv. Bare utføre denne endringen hvis du har de riktige verktøyene og dyktighet.
7

Ta motorsykkelen med til en butikk å ha hjuloppheng foran senket av en profesjonell. Selv om det er på butikken, har støtten forkortet for å kompensere for den generelle senking av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110383.html

Previous:
Next:

motorsykler