Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre et flatt dekk på en BMW R1200GS

Designet for den eventyrlystne rytter, vil BMW R1200GS har mange muligheter til å få et flatt dekk. Hvis dette skjedde med deg på en tur, vil du vite hva du skal gjøre? Noen med ingen motorsykkel vedlikehold erfaring kan fullføre prosessen med å endre et flatt dekk, foran eller bak, så lenge han har de riktige verktøyene og en erstatning dekk. Du trenger
senter stativ eller motorsykkel jack
Stikknøkkel kit (inkludert en 7/8-inch eller 22 mm Plugghetter) Side 8 - til 10-tommers socket forlengelse
unbrakonøkkel satt
Replacement dekk på felg
Vis flere instruksjoner
Front Tire fjerning
en

parkere BMW R1200GS på en solid, flat overflate med plass til å jobbe på hver av sidene. Løft motorsykkelen opp fra bakken ved hjelp av sentrum stativ eller motorsykkel jack, slik at begge dekkene spinner fritt.
2

Slipp de to klemmene som fester ABS sensor kabelen til brems linje hvis du fjerner forhjulet.
3

Fjern de to større bremseklosser festeskruene med en umbraconøkkel. Disse skruene er funnet nærmest gaffel og fest bøylen på plass. Med makt fjerne bremsekalippernes fra hjulet rotorer ved rocking bøylen frem og tilbake mens du trekker på den. Bøylen vil da fritt henge fra bremsen linjen ut av veien fra hjulet.
4

Løsne akselen klemskruen, med en umbraconøkkel, på forsiden nær bunnen av gaffelen hvis ute direkte mot BMW R1200GS.
5

Fest kontakten forlengelse inn i firkant av 7/8-inch eller 22 mm Plugghetter bakover. Hex slutt vil da bli den fremre enden av kontakten, og sylinderen slutt vil møte skiftenøkkelen.
6

Sett hex enden av kontakten til den sunkne-in aksel bolt plassert nederst på gaffelen. Roter aksel bolt mot klokken til det løsner, og du kan trekke akselen ut.
7

Fjern forhjulet og erstatte den med den nye dekket før du fører akslingen tilbake gjennom gaffel hull. BMW anbefaler dreiemoment spesifikasjonene til 50 Nm for quick-release aksel bolt og 19 Nm for akselen klemskruen.
8

Skyv bøylen tilbake på forhjulet platen og trekk til festeskruene til 30 Nm . Når målepunktene er korrekt montert, klem foran bremsehendelen til sengs bremseklossene tilbake på plass. Avslutt med å stenge de to klemmene som holder ABS sensoren på bremsen linjen.
Bakhjul fjerning
9

Park din BMW R1200GS på et solid, flatt underlag med rom for å arbeide på hver av sidene. Løft motorsykkelen opp fra bakken ved hjelp av sentrum stativ eller motorsykkel jack, slik at begge dekkene er av bakken. Plasser motorsykkel i første gir for å holde bakhjulet spinner.
10

Skru ut de fem hjul studs med unbrakonøkkel mens støtte hjulet, noe som vil frigjøre bakhjulet.

11

Trekk bakhjulet mot baksiden av motorsykkelen til den er helt fri fra kjeden, bakre bremseklosser og svingarm. Plasser bakhjulet ut til siden.
12

Rett inn den nye bakhjulet med hjulet stud hullene og stram hver av hjulet studs i et diagonalt-motsetning sekvens. BMW antyder hver stud har et dreiemoment spesifikasjon av 60 Nm. Avslutt med å nøye senke motorsykkel kontakten til både dekk hvile på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107194.html

Previous:
Next:

motorsykler