Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel Touring dekk

Å miste trekkraft på grunn av dårlig vær, føreforhold og treadwear på en lang motorsykkelen turen er ikke noe enhver rytter ønsker å oppleve. Touring er en populær form for langdistanse, multippel terreng motorsykkel riding med sitt eget marked av dekk designet for å vare lenger og triller lettere enn ytelse dekk. Funksjon

Touring dekk fokusere på en jevn, stabil tur og økt slitebanen liv på grunn av hardere gummi i forhold til en ytelse dekk. Sport-touring dekk tilby grep og rask oppvarming ganger fordi kaldt vær og regn er tatt hensyn til under produksjon som vil tillate en erfaren rytter å lene motorsykkelen over og potensielt dra et kne rundt et hjørne.

Typer

Standard touring dekk fokusere på levetid og komfort. Pendlere eller ryttere som liker lange, ikke-aggressive rides er potensielle kandidater for denne type dekk. Touring-sport dekk er mer aggressive og et svært populært valg med en rekke motorsykler. De tilbyr sterke kjøreegenskaper og ytelse, men fortsatt fokus på komfort og slitebanen liv.
Egenskaper

Hver touring dekk har et unikt mønster som påvirker ytelsen. År etter år produsentene kommet ut med forbedret design som fører til forbedret ytelse. Pirelli Angel St Sport-Touring Radial er et eksempel på hvordan denne klassen av dekk utvikler seg som den beholder holdbarhet, men tilbyr grep en gang bare tilgjengelig med street-sport dekk. Dette er på grunn av deres null-graders stål-radial konstruksjon sammen med en blanding av harpiks, carbon black og høy tetthet silisiumdioksyd inne i gummi som former seg selv til ulike kjøreforhold. Dekkmønsteret arbeider også for å holde en større kontaktflate på fortauet for økt stabilitet og bremsing.
Betydning

Touring dekk er en langvarig favoritt for motorsyklister som dekker mange miles i en variant av værforhold. Med en økt slitebanen-liv, vil rytterne nødt til å kjøpe dekk sjeldnere. Ifølge en 2009 "Cycle World" magazine studie på motorsykkeldekk, 30 prosent av befolkningen i undersøkelsen eide sport-tour dekk og 17 prosent eid touring dekk. Som nevnt i studien, sto sport-touring dekk for den nest mest populære typen motorsykkel dekk kjøpt av "Cycle World" abonnenter. Av 261 019 personer i undersøkelsen, sa 51 prosent at de endret dekkmerker for bedre holdbarhet og slitasje.
Advarsler

Motorsykkel touring sikkerhet på maskinen nivået er delvis på grunn av treadwear og alder på et dekk. Det menneskelige element påvirker også sykle trygt. The Motorcycle Safety Foundation råder flere oppfriskningskurs kursprogram underveis, å aldri overstige personlige grenser, aldri ri svekket av alkohol eller illegale stoffer og å bruke verneutstyr til enhver tid på veien, som inkluderer en DOT-rated hjelm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107193.html

Previous:
Next:

motorsykler