Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Handlebar Riser

Styre som er for korte på motorsykkelen vil forlate deg bøyd over når du står opp på foten knagger. Du kan lindre en del av dette problemet ved å installere en høyere riser på trippel treet. Dette vil heve styret opp med minst en tomme. For å gjøre dette må du bruke en blokk av metall som aluminium som er den samme bredde og dybde som lager stigerør på motorsykkelen. Du trenger
Stikknøkkel
unbrakonøkkel
Block av aluminium
Felt tip markør
Drill trykk
Metal borekroner
Vis flere instruksjoner

en

Finn mutterne på boltene som brukes til å sikre bestanden stigerør til av trippel treet. Løsne disse nøtter med en pipenøkkel.
2

Løsne Allen boltene som fester de håndtaksrør klemmer, eventuelt med umbraconøkkel. Senk styret og koble dem fra styret klemmen. Koble av håndtaksrør klemmer.
3

Marker plasseringen av hullet for styret og bolt hull på blokk med aluminium med en tusjen markør. Bruk aksjen riser som en veiledning.
4

Mål diameteren på sykkelstyret hull og skruehull på lager riser med målebånd for å bestemme størrelsen på borekronen som du trenger.

5

Fest blokk med aluminium i skuffen av drill trykk. Sett inn en metall borekronen som er på størrelse for styret hull inn i chucken av drill trykk. Bor et hull på mark for styret hull i blokk med aluminium.
6

Sett inn en borekrone som er på størrelse med skruehullene i chucken av drill trykk. Bor skruehull i blokk med aluminium.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111224.html

Previous:
Next:

motorsykler