Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner svingarmen på GSX-R

Som en integrert del av din Suzuki GSX-R strukturelle makeup, må den bakre svingarm håndtere flere oppgaver på en gang. Svingarmen i seg selv er en gaffel-lignende struktur som dreies mot baksiden av GSX-R ramme og motor, fungerer som et festepunkt for bakhjulet, bremser og støtdemper. Selv om Suzuki har utviklet svingarm for å være svært holdbare, ekstreme manøvrer og virkninger forårsaket av en krasj kan forvrenge enhetens aluminium. Fjerne en skadet svingarm er ikke en lett oppgave uten en fungerende forståelse av GSX-R understell og fjæring. Du trenger:
4 mm og 5 mm Allen fastnøkkel
12 mm, 14 mm, 19 mm og 32 mm-uttak
Stikknøkkel
Phillips-skrutrekker
Jack
Chain breaker verktøyet
Suzuki svingarm pivot thrust adjuster socket
Vis flere instruksjoner
en

Fjern boltene som fester Underkåpen til GSX-R er ramme, bruker 4 mm og 5 mm Allen skiftenøkler. Løsne klemmen feste skjerf til eksosrør med en Phillips-skrutrekker. Skru lyddemperen montering bolt med en 14-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk skjerf ut av eksosrørene og sett til side. Plasser en jekk under tverrbjelken på bunnen av motorsykkelen rammen for å løfte bakhjulet ut av bakken.
2

Fjern master link fra din GSX-R kjøring kjeden, ved hjelp av en kjede breaker verktøy, og deretter trekke kjeden ut av de fremre og bakre tannhjul.
3

Løsne kjedestrammertappen låsemuttere på begge sider av svingarm med en 12 mm fastnøkkel. Skru den bakre aksel mutteren med en 32-mm-kontakt og en pipenøkkel, trekk bakakselen ut av svingarm og bakhjul.
4

unbolt bak bremsekalippernes fra sin montering posisjon på høyre side av svingarmen med en 14-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk ut klipsene som fester caliper brake linje til svingarm, suspendere bøylen fra motorsykkelen ramme med en strikk ledningen.
5

Skru den bakre støtdemper øvre muttere og bolter fra GSX-R ramme, ved hjelp av en 14-mm tilslutning og en pipenøkkel, etterfulgt av den nedre mutter og bolt fester støtdemperen til svingarmen trekkstengene stang. Trekk støtdemper ut fra mellom svingarm og motorsykkelen rammen.
6

Skru muttere og bolter som fester par linkage spaker i trekkstengene stang, plassert under svingarmen, med en 14-mm socket og en pipenøkkel. Unbolt sammenhengen stang fra svingarm med 14-mm-kontakten.
7

Plasser en 19-mm-kontakt og en pipenøkkel over svingarm pivot akselen hodet på venstre side av rammen og hold den stødig. Skru av svingarmen pivot aksellåsen mutter fra høyre side av GSX-R ramme, med en Suzuki svingarm pivot thrust adjuster socket og en pipenøkkel. Trekk svingarmen pivot akselen ut av rammen for hånd, og trekk svingarm bort fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110903.html

Previous:
Next:

motorsykler