Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Suzuki Intruder Battery

Inntil nylig fylte Intruder serien rollen som Suzuki linje av cruiser motorsykler. Med en blanding av moderne design og klassiske linjer, trakk disse store fortrengning V-twin-motorsykler en enorm tilhengerskare av ryttere. Dessverre ble Suzuki kritisert for å legge batteriet på bunnen av Intruder er ramme, noe som gjør elektriske modifikasjoner og rutine batteribytte en komplisert oppgave. Mens det fortsatt vil ta opptil en time å fullføre oppgaven, kan det å ha en motorsykkel stand forenkle prosessen. Du trenger
Motorsykkel stand
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en glatt og jevn overflate og heve bakhjulet ut av bakken ved hjelp av en motorsykkel stand.
2

Åpne batterikassen, som er skjult på baksiden av motorsykkelens ramme. Nå under batteriet boksen med en hånd og løft den oppover for å lette trykket på batteriet boksens festeboltene. Ved hjelp av en skrutrekker og løsne de nedre festebolter og skru de øvre bolter helt. Senk batterikassen ved å dreie den mot løsnet nedre festeboltene.
3

Skru på batteripolene bolter med en Phillips skrutrekker, koble fra minuspolen først, etterfulgt av den positive terminalen. Sett motorsykkelens terminal ledninger bort fra rammen og batteri-boksen. Trekk batteriet ut av batterikassen.
4

Plasser en frisk, fulladet batteri i batteri boks og koble terminalen ledningene. Koble plusspolen først, etterfulgt av den negative terminalen. Stram boltene med en Phillips skrutrekker.
5

Vipp batteriet boksen oppover mot dens nedre bolter og hold det på plass med en hånd. Sett inn og stram de øvre festeboltene med en pipenøkkel. Stram de nedre bolter med en pipenøkkel.
6

Nedre motorsykkelens bakhjul til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106900.html

Previous:
Next:

motorsykler