Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner V stjerners Stigerør

Yamahas V stjerners linje av cruiser motorsykler bruke et sett med hevet klemmer kalt stigerør å feste sine styret til forgaffelen. Stigerørene er boltet direkte på motorsykkelens øvre trippel klemmen, slik at en skadet stigerør som skal fjernes for utskiftning. Reparasjoner til side, kan erstatte aksjen stigerør med en høyere sett av ettermarkedet stigerør bedre komfort ved å redusere rekkevidden til styret. Fjerne stigerør kan være litt av en prosess, som styret og flere av sine tilhørende komponenter må fjernes først. Sette av minst en time å fullføre dette prosjektet. Du trenger
Phillips skrutrekker Side 8 - og 12 mm-uttak
Stikknøkkel
5 mm unbrakonøkkel
12 mm skralle fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern låsing strips fra styret. Løft den lille tappen på kabelen tie slutt å åpne låsen, trekk deretter strips ut av styret.
2

Fjern skruene fra baksiden av begge håndtak bytte forsamlinger med en stjerneskrutrekker. Separer den øvre og nedre halvdelen av venstre bryter forsamlinger, deretter trekke den av styret.
3

Separat de øvre og nedre halvdelen av den rette bryteren montering, trekk den litt vekk fra styret å få tilgang til gasshåndtaket flens. Trekk begge gasskabler ut av grepet flens. Skyv gasshåndtaket ut av enden på styret og trekk den rette bryteren forsamlingen bort.
4

Skru foran brake master sylinder er bolter med en 8-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk master sylinder vekk fra styret. På dette punktet, vil bare clutch hendel, clutch kabel og venstre hånd grep festes på styret.
5

Lirk gummi bolt dekker av styret stigerør. Skru den stigerør 'bolter med en 5 mm unbrakonøkkel, trekk de beste halvdelene av stigerørene ut av styret. Trekk håndtaket ut av stigerør og legge den ved siden av motorsykkelen.
6

Skru av stigerør 'nøtter på undersiden av øvre trippel klemme med en 12-mm skralle skiftenøkkel eller rørtang. Trekk stigerør ut av øvre trippel klemme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110376.html

Previous:
Next:

motorsykler