Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Roadliner Vs. Harley Fatboy

Yamaha besvarte anropet for et lignende, men mindre kostbart cruise motorsykkel enn Harley-Davidson Softail Fat Boy Lo med Roadliner S. I november 2009 starter Roadliner på $ 14990. The Fat Boy selger for $ 16299. Fat Boy Kjennetegn

2010 Harley Fat Boy Lo er en moderne versjon av den opprinnelige Softail cruiser med en lavere profil og kledd i svart, ifølge motorcycle.com.

Roadliner S Kjennetegn

Best beskrevet som en neo-retro utseende, 2010 Yamaha Roadliner S har en skulpturert sete, en massiv tilstedeværelse etterligne Harley, og en klokke-stil instrumentpanelet på gasstanken , ifølge starmotorcycles.com.
Fat Boy Egenskaper

The Fat Boy sjef trekk er dens lave holdning, derav Lo betegnelse, og er den laveste rotfestet Harley motorsykkel noensinne produsert.
Roadliner S Funksjoner

Roadliner S har en særegen ultra-strømlinjeformet utseende med en lang, lav aluminiumsramme og et lavt sentrum av gravitasjon.
Fat Boy Spesifikasjoner

The Fat Boy er utstyrt med en V-Twin to-takts luftkjølt motor med en 6-trinns manuell girkasse, foran og skivebremser bak og en 64,5-tommers akselavstand.
Roadliner Spesifikasjoner

Roadliner S er utstyrt med en 48-graders V-Twin drivstoff-injisert luftkjølt motor , 5-trinns manuell girkasse, foran og bak skivebremser og en 67,5-tommers akselavstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106561.html

Previous:
Next:

motorsykler