Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Fork Seals av en CX500

Fork selene spille en viktig rolle i funksjon av forstillingen på Honda CX500. Disse beholde det hydrauliske fluid som hjelpemidler i den dempende funksjon av gafler samt anti-dykket og stabilitet under bremsing. Foruten den stygge kosmetiske skader som lekker gaffel selene gjør, kan de bidra til dårlig ytelse av forstillingen. Lekkasje gaffel pakninger bør skiftes straks å opprettholde sikkerheten og utseende på motorsykkelen. Du trenger
Basic metriske verktøy
Allen fastnøkkel
Fork pakningsdriver
Kobber skiver
Fork olje
Vis flere instruksjoner
1

Fjern forhjulet fra motorsykkelen. Fjern de to boltene som holder bremsekalippernes til gaffelen og fjerne det. Bind opp bøylen med ledningen for å unngå spenning på bremsen linjen. Fjern den fremre støtfanger.
2

Løsne øvre trippel klemme bolt. Løsne, men ikke fjern den øverste gaffel cap. Løsne den nedre klemmen bolt, og skyv gaffel ut. Hold gaffel røret i en skrustikke med bløte kjever. Ikke stram skrustikke for å unngå å bøye røret.
3

Fjern den øvre gaffel pluggen fra gaffel røret. Skyv fjær ut. Fjern gaffelen fra skrustikke, og snu den opp-ned, helle ut gaffelen olje. Pumpe gaffel for hånd flere ganger for å sikre at mesteparten av oljen er fjernet.
4

Klem gaffel base i skrustikke, og fjern Allen bolten nederst. Trekk gaffel røret ut av bunnen tilfelle. Fjern støv segl fra bunnen av gaffelen røret, og deretter fjerne klippet som holder gaffelen segl. Forsiktig lirke tetningen ut av den nedre halvdel av gaffelen, forsiktig for ikke å forårsake noen skade. Rengjør alle delene med løsemiddel.
5

hjelp av en gaffel segl driver, installere den nye segl i nedre halvdel av gaffelen beinet, spring ned. Bytt klippet og støv segl. Bruk en ny støvforsegling hvis den gamle er sprukket eller skadet. Monter den øvre gaffel rør og deler inn i gaffel. Skru på, men ikke stramme øvre gaffel cap. Skru Allen skruen tilbake i bunnen av gaffelen ved hjelp av en ny kobberpakning.
6

Ta av lokket og hell i den anbefalte mengden gaffel olje. Skru lokket på igjen, ved hjelp av en ny O-ring. Installer gaffelen i trippel klemmer, strammer nedre bolt til spesifikasjon. Stram gaffel cap til riktig spesifikasjon før du strammer den øvre bolten til de riktige spesifikasjoner.
7

Installer fender, bremsekalippernes og forhjulet. Trekk til alle skruene med specs funnet i manualen. Pumpe suspensjon et par ganger for å sikre at det ikke er noen lekkasjer. Pumpe foran bremsehendelen et par ganger til igjen bremseklossene. Ta sykkelen for en prøvekjøring, og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110465.html

Previous:
Next:

motorsykler