Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få 100 hk fra en 1200 Sportster

The Harley-Davidson 1200 Sportster er ofte endret og tilpasset med både Harley-Davidson originale deler og ettermarkedet tilleggsprogrammer og tilbehør. 1200 motoren kan enkelt endres til å produsere mer hestekrefter og dreiemoment. Pakkene er tilgjengelig fra Harley-Davidson Screaming Eagle, Revolution Ytelse og Weisco. Alle Pakkene omfatter i hovedsak de samme trinnene, og mange bolt til de opprinnelige tilfeller uten modifikasjoner. Du trenger:
Big-bore kit
Basic Standard verktøysett
Momentnøkkel
forgasser jets
Luftinntak kit
Eksos kit
Tenningsmodul

Vis mer Instruksjoner
en

Etablere en plan og kjøpe nødvendige deler. Bestem hva big-bore kit og hoder du ønsker å øke hestekrefter på Sportster din. For å imøtekomme disse endringene, vil du også trenger å øke luftstrømmen ved å endre luftinntak og eksosanlegg. Du må rejet din forgasseren også og bruke en ettermarkedet tenningsmodulen. Disse er tilgjengelige fra flere produsenter. Også fjerne aksjen rev limiter og tenning map designet av Harley-Davidson.
2

Fjern motoren fra rammen og fjern de gamle hoder, sylindre og stempler. Rengjør alle deler og sett dem til side.
3

Installer nye stempler, slik at stempelboltholdere klipp er riktig installert og stempler står overfor i riktig retning. (En pil peker vanligvis til inntak side av stempelet.) Ved hjelp av et stempel ring kompressor, installere den nye sylindere på stemplene, tar seg ikke å skade de nye stempelringer.
4

Installer nye hoder. Ved hjelp av en momentnøkkel, sikre at alle festene strammes til riktige spesifikasjoner. Juster ventiler til de spesifikasjonene som følger med settet.
5

Place motoren tilbake i rammen, stramme alle festene med momentnøkkel. Installere ny eksos kit og tenningsmodulen.
6

Rejet forgasseren og installere det på sykkelen. Veiledningene for settet vil ofte fortelle deg hva størrelse jets er nødvendig for forgasseren å fungere skikkelig på høyden din. Installere den nye luftinntak kit.
7

Kjør sykkel gjennom innbrudd i prosedyren anbefales av settet produsent og har det dyno testet. Avhengig av kittet kan valgte, bør motoren være i 100-115 hk kan. Hvis ikke, bør rejetting forgasseren ved hjelp dyno analyse og omprogrammering ettermarkedet tenningsmodulen gi den ønskede hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110464.html

Previous:
Next:

motorsykler