Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Syntetisk vs Mineral Oljer for motorsykler

Syntetiske motoroljer dukket først opp i motorene på fly under andre verdenskrig . Siden da har de blitt så vanlig for bruk i motorsykler som konvensjonelle mineraloljer , og er anbefalt av mange store MC-produsenter . Hva er forskjellen?

Mekaniske komponenter innenfor en motor krever smøring , og egenskapene til en motor olje kan drastisk påvirke ytelsen til motoren. Syntetisk olje inneholder ikke-naturlige , kjemiske ingredienser som gjør at produsentene til å forbedre bestemte egenskaper , og dermed skreddersy dem til spesifikke krav til ytelse .
Fordelene med syntetiske oljer

Klima , frekvens av bruk og årlig kjørelengde er noen av faktorene som har innvirkning på valg av olje og syntetisk tilby et langt bredere utvalg enn naturlige , mineralske oljer . De er bedre resultater og mer effektiv , til slutt fører til lengre levetid og serviceintervaller .

Fordelene med mineraloljer
p Med færre prosesser som er involvert i å produsere dem , mineralske oljer er vesentlig billigere . Prisen på syntetisk olje er mellom to til fire ganger som en mineralolje .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108961.html

Previous:
Next:

motorsykler