Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilpasser et Suzuki M109r

Suzuki flaggskip muskel sykkel, den M109, er en holdning-gjennomvåt maskin som ber om å bli tilpasset for å passe sin rytter personlighet. Nesten hver eneste komponent av motorsykkelen kan endres, endret eller modifisert fra en rekke tilbehør tilgjengelig fra Suzuki og andre ettermarkedet deler leverandører. Mens velge deler til en tilpasset M109 er like enkelt som å finne et utseende som matcher din individuelle stil, installerer disse komponentene kan kreve noe teknisk innsikt eller spesialisert utstyr. Sørg for å sette realistiske forventninger til hvor mye arbeid, kostnader og tid som kreves for å fullføre tilpasning prosjekt. Instruksjoner
luft /drivstoff /Eksos Modifikasjoner
en

Installer en ettermarkedet ytelse luft inntak. En forestilling inntaket vil tillate en større mengde luft inn i motoren over restriktiv lager luftfilter. Den ekstra luft vil hjelpe motoren generere mer kraft når drivstoffet nivået økes også. I tillegg har de fleste ytelse inntak systemer også opprette en høyere "brøl" som luft trekkes inn i frittflytende filter.
2

Installer en elektronisk bensininnsprøytning kontroll modul, som vil tillate deg å fin- tune mengden drivstoff som måles til motoren, noe som gir den maksimale ytelse til enhver tid. Dette er en helt avgjørende del av å endre eksos og inntak systemer av M109 din som drivstoff nivå må endres for å kompensere for økningen i luftstrømmen.
3

Bytt aksjen lyddemper med en ettermarkedet eksosanlegg. Den M109 har mange alternativer å velge mellom i denne avdelingen, alt fra to rør til høy ytelse, to-i-ett race rør. Disse systemene vil tillate brukt avgasser å avslutte raskere, økende makt og formidle en dyp rumling til eksos notat.
Comfort, kontroller og Chassis
4

Bytt firmaet lager salen med en ettermarkedet salen for å øke komfort nivåer over lengre turer. Ettermarkedet setene er laget for å bedre samsvare med førerens kropp, cradling områder som trenger mer støtte og fjerne trykkpunkter som forårsaker ubehag. I de fleste tilfeller er disse setene laget av skum, men kan også omfatte en gel innsatsen for økt komfort.
5

Installer et par utvidet stigerør. Styre stigerør er de tårn-lignende støtte som fester styret til forgaffelen. Mens de fleste ryttere kan være komfortabel med aksjen på styret posisjoner, kan høyere ryttere bli ubehagelig med lengre rekkevidde på styret. Et sett med utvidet stigerør kan bringe styret nærmere rytteren, lindre ubehag.
6

erstatte aksjen karosserikomponenter med krom dress-up deler. Mange av M109 ulike karosserideler kan fjernes og erstattes med skinnende krom, slik som brems master sylinder reservoaret cover, kardandrift dekselet og clutch inspeksjonsluke.
7

Flytte lisens plate festes oppå bakakselen. Det er mange stiler av aksel montert plate parentes tilgjengelige, posisjonering lisens plate enten horisontalt eller vertikalt. Pass på å velge en lisens plate brakett som orienterer lisensen plate på en måte som ikke krenker lokale trafikkregler.
Bremser og hjul
8

Bytt aksjen brems linjer med rustfrie bremseslanger. Rustfritt stål linjer produsere mindre flex som bremsene brukes, overføre større hydrauliske trykket til bremsekalipere. Dette vil øke effektiviteten av dine bremser samt gi et renere utseende og bedre brems "føle" på bremsehendelen.
9

Bytt bremseskiver med tilpassede wave-stil rotorer. Vanligvis funnet på sport sykler, bølge-stil rotorer gi redusert vekt og bedre ytelse i en offensivt-formet pakke. Sørg for å skifte bremseklossene samtidig for optimale resultater.
10

Installer et sett med smidde aluminiumsfelger å erstatte M109 aksjer hjulsett. Smidde aluminiumsfelger er lettere enn lager hjul, forbedre M109 håndtering i fart. Som en ekstra bonus, disse hjulene er tilgjengelig i mange forskjellige stiler som passer din personlige smak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107317.html

Previous:
Next:

motorsykler