Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda motorsykkel Feilsøking

Hvis du kan mestre kunsten av noen enkle feilsøking på din Honda motorsykkel, vil du være bedre i stand til å holde sykkelen på veien, i stedet for i mekaniker butikk. Startproblemer
p Hvis startmotoren ikke virker, sjekk for å være sikker på at tenningen er på og giret står i nøytral. Hvis det ikke løser problemet, kan et batteri bly være løs, eller du kan ha en blåst sikring som må skiftes. Batteriet kan også være behov for en kostnad, eller muligens død.
Elektriske problemer
Sikringene har gått vil føre til elektriske komponenter slutter å virke. p Hvis en elektrisk komponent av motorsykkelen din dør, sjekke sikringsskapet for en blåst sikring. Diagrammet på sikringsboksen vil vise deg hvor det er plassert. Hvis du ikke har riktig sikring og du må ri, erstatte gamle sikringen med en som har samme eller lavere rating, som du kan gjøre uten midlertidig mens du får en erstatning for den ødelagte sikringen.


Brake Problemer
Sjekk bremseklossene hvis bremsene ikke føler de utfører normalt. p Hvis bremsepedalen eller håndbrekket føles som om det ikke hadde prestert optimalt, sjekk bremsene umiddelbart. Undersøke pads for å se om de er iført tynne. Hvis elektrodene er slitt for å utskjæringen, er det på tide å bytte ut begge pads, de må byttes parvis. Hvis elektrodene synes å være i god stand, kan det være luft i bremsesystemet. Se en megler for denne reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110740.html

Previous:
Next:

motorsykler