Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de Skivebremser på en wuyang 125

En wuyang 125 er en importert 124 cc totaktsmotor dirt bike . Den fremre og bakre hjul bruk skivebremser , de er i fri sikt montert på toppen av hver rotor . Boltene som fester bremsekalipere til rotorene er i fri sikt også. Du trenger metriske verktøy for å jobbe med noen del av denne dirt bike . De fleste auto butikker har skaffet nye bremseklosser, men du trenger å bestille dem fra et Wuyang forhandler. Du trenger
Metric verktøysett
Replacement pads
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle tre bolter fra forhjulet rotordekselet ved hjelp av en umbraconøkkel . Trekk av dekselet bak på gaffelen , og sett det til side .
2

Løsne de to bolt på forsiden oversiden av bøylen med en umbraconøkkel . Boltene bare løsne , de vil ikke komme av bøylen . Løft opp for å fjerne bøylen fra rotoren .
3

Fjern de to bremseklosser fra innsiden av veggene i bøylen med hendene. Ved hjelp av håndtaket av en skralle fra verktøyet kit, tvinger stempelet tilbake i bøylen rammen.
4

Før de nye putene på plass inne i bøylen. Plasser bøylen på rotoren , og stram boltene . Pumpe bremsene for å sikre de nye putene . Sett på plastdekselet , og gjenta for bakbremsene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110442.html

Previous:
Next:

motorsykler