Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg 2003 Yamaha Bremser ?

Foran og bak bremser på en Yamaha motorsykkel er skivebremser og skiftes på samme måte på hver modell . De bremser er festet til en metallramme rundt toppen av hver rotor med to bolter . Bremseklossene hviler på metallramme, og bøylen glir over dem . Størrelsen på boltene vil endre seg blant skitt sykler, sport sykler og cruisere . Du trenger grunnleggende verktøy og ca en time å endre begge settene med pads. Du trenger:
Ratchet sett
skrutrekker
Replacement bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park din 2003 Yamaha motorsykkel på et fast underlag. Sett ned stativ eller bruke en aksel stand til å holde sykkelen oppreist .
2

Løsne de to boltene på baksiden av bremseskiver med en skralle sett . Trekk begge bremsekalipere utenfor rammene rundt rotorene .
3

Trekk bremseklossene fra rammen rundt hver målepunktet. Tvinge runde stempelet tilbake i bøylen med skaftet på en skrutrekker .
4

Place de nye bremseklosser på rammen rundt hver kaliper slik at de er i samme posisjon som de gamle. Plasser bøylen på rammen over pads. Stram skruene på baksiden av hver caliper før de er tettsittende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108722.html

Previous:
Next:

motorsykler