Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Kawasaki 1500 Mean Streak

Det grunnleggende om å endre en motorsykkel olje og oljefilter er ganske lik blant de fleste motorsykler. Kawasakis Mean Streak 1500, krever imidlertid et ekstra trinn for å rense den interne olje-skjermen, slik at oljeforsyningen forblir upåvirket før de når motorens følsomme komponenter. I tillegg må Mean Streak motor varmes grundig før du begynner å fjerne eventuelle fanget rusk i oljen. Hele jobben skal ta mindre enn 30 minutter å gjøre, så planlegge tiden din tilsvarende. Du trenger
Motorsykkel stå
17 mm socket
Stikknøkkel
Butikk filler
Brake-spray
Oil skjerm O-ring (Kawasaki Part # 92055-1358)
Momentnøkkel
Cap skiftenøkkel
Oil filter (Kawasaki Part # 99999-0032)
Tre liter SAE 10W40 API SE motorolje
trakt
Vis mer Instruksjoner

1.

Start Mean Streak er motoren og la den gå på tomgang i stedet for tre minutter. Stopp motoren etter at den har varmet opp og la den avkjøles i fem minutter.
2

Fjern lokket fra venstre side av motoren slik at oljen system for å lufte mens drenering.

3

Skru ut oljepluggen fra under bakre venstre side av motoren med en 17 mm-kontakten. Tømme motorolje inn i en bunnpanne. Tørk av oljepluggen med en butikk fille og skru den på plass når motoren har tappet helt med 17 mm-kontakten. Stram oljepluggen til 15 fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Fjern olje skjermen, plassert på siden av motoren og over oljepluggen, med en 19 mm-kontakten. Trekk olje skjermen ut av motoren og tøm eventuell innestengt olje i bunnpannen.
5

Rengjør olje skjermen med en brems renere spray og rist ut eventuelle partikler fanget i skjermen. Trekk av olje skjermens O-ring og erstatte den med en ny. Skru av oljefilteret skjermen på plass med 19 mm-kontakten. Stram oljepluggen til 15 fot-pounds med momentnøkkel.
6

Skru av oljefilteret fra høyre bak på motoren med en cap skiftenøkkel. Kast det gamle filteret.
7

Coat det nye oljefilteret er pakning med SAE 10W40 API SF motorolje deretter skru filter på motoren for hånd. Stram oljefilteret til 13 fot-pounds med momentnøkkel.
8

Fyll motoren med opptil tre liter SAE 10W40 API SF motorolje med en trakt inn i olje filler halsen på venstre side av motoren. Skru av oljepåfyllingslokket på plass.
9

Start Mean Streak motor og inspisere oljepluggen, olje skjermen og oljefilter for lekkasjer. Stram den berørte del for å stoppe eventuelle oljelekkasjer om noen slår av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108682.html

Previous:
Next:

motorsykler