Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter ut den fremre bremseklosser på en Suzuki Dual Sport

Bytte ut den fremre bremseklosser på noen av Suzuki linje av dual-sport motorsykler gjøres ved hjelp av en lignende prosess. For V-Strom modeller, som bruker doble disc-bremser, jobbe på en målepunktet på et tidspunkt for å forenkle saksbehandlingen. Sette av minst en halv time å bytte bremseklossene per målepunktet. Du trenger
Ratchet fastnøkkel og stikkontakter
unbrakonøkkel satt
Replacement bremseklosser
Aerosol brems renere
Butikk håndklær
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner

en

Fjern den fremre bremsekalippernes fra forgaffelen, ved hjelp av en pipenøkkel til å fjerne bøylen er festeboltene. Skyv bøylen ut av fremre bremse rotoren.
2

Heng foran bremsekalippernes fra styret med en strikk ledningen for å avlaste bremsen linje fra stress. Fjern de to pad pins fra baksiden av bremsekalippernes bruker en umbraconøkkel og dra bremseklossene ut av bøylen.
3

Separer bremseklossene fra holdefjæren klippet og forkaste pads. Plasser et sett med nye bremseklosser rundt fjærbøylen.
4

Rydd bort skitt og rusk fra det indre av bremsekalippernes bruker en aerosol brems renere og tørk av med en klut eller håndkle. Trykk bøylen er stempelet tilbake i bøylen bolig med en flat skrutrekker.
5

Sett inn de nye bremseklosser og holdefjæren klippet i bøylen, samkjøre bremseklosser 'festehull i målepunktet. Sett puten pins i bøylen og gjennom bremseklosser 'festehull, stramme pinnene med umbraconøkkel.
6

Slide bremsekalippernes over fremre bremse rotoren. Fest bøylen på gaffelen, ved hjelp av fastnøkkel til å stramme bøylen er festeboltene.
7

Gjenta på den gjenværende bremsekalippernes, hvis montert, og forberede frambremsen før ridning. Pumpe foran bremsehendelen flere ganger for å lukke bremseklosser rundt bremse rotoren. Stopp når bremsehendelen føles fast når trukket inn

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107204.html

Previous:
Next:

motorsykler