Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Strap Down en motorsykkel i en Pickup Bed

Når motorsykkelen bryter sammen, kan det hende du trenger å transportere den oppreist i sengen av en pickup lastebil. Å holde sykkelen fra å bevege seg rundt og blir skadet, må du vite hvordan du skal feste den ned. Ett-tommers skralle stropper er uunnværlig for å gjøre dette. De gir den nødvendige styrke og mekanisk fordel for å sikre en tung maskin. Transportør må ha last krokene (eller øyne) montert enten på toppen av hvert hjørne av sengen eller boltet gjennom sjiktet bunnen så nær hjørnene som praktisk mulig. Du trenger
Assistant
Butikk filler
Ratchet stropper, 1 cm bred
Vis flere instruksjoner
en

Roll sykkelen inn i lastebilen seng, så har din assistent skreve og styre sykkelen, holder det i en rett og oppreist stilling.
2

Pakk gaffel seksjonene mellom trippel-klemme med en ren butikk fille for å beskytte gaflene fra skralle stropper. |
3

Wrap en krok enden av stroppen rundt gaffelen og fille på hver side. Engasjere kroken på sin egen stropp etter wrap. Hekt den andre kroken slutten på lastebilens last kroken.
4

Roll sykkelen fremover til forhjulet er mot fremre side av sengen. Forsikre deg om at dekket er sentrert i sengen og ikke på et ribbein, men i dalen delen av sengen gulvet. Betjene skralle stropper jevnt og komprimere forgaflene fast et par tommer. Ikke bunnen ut forgaffelen med stropper eller skader kan oppstå på gaflene i transitt.
5

Pad et praktisk sted for stropping baksiden av sykkelen. Fjerne setet og stropp rammen på toppen av sykkel eller bare gå til et trygt sted på svingarmen. Strap begge sider av sykkelen og føre stroppene til lasten deres kroker i hjørnene. Stram stroppene nok til knapt komprimere støtdempere bak.
6

Knyt en sikkerhets knute på hver stropp. Sett skrallen håndterer i kollapset posisjon. Pakk den løse enden kommer ut av Ratchet rundt skralle håndtere et par svinger og brette halen under siste sving for å sikre at skralle ikke kan plutselig løsne på grunn av vibrasjoner eller vind under overføring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106616.html

Previous:
Next:

motorsykler