Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta av et hjul Drum

Trommelbremser er fortsatt i bruk på noen moderne motorsykler på grunn av sine enkle, men effektive mekanisk drift. I motsetning til en hydraulisk skivebrems system, betyr betjene trommelbremser ikke krever rotete kjemikalier eller kompliserte prosedyrer for å sikre at bremsen virker slik det skal. Men å være i stand til å fjerne et hjul med en brems trommelen er en tapt kunst blant moderne motorsyklister som har blitt akklimatisert til skivebremser. Det kan virke forvirrende, men å fjerne et hjul med en bremsetrommel fra motorsykkelen er mye enklere enn det ser ut. La det være minst 30 minutter for å fjerne et enkelt hjul. Du trenger
service stativ
Socket satt
Stikknøkkel
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Løsne hjulets aksel mutteren med en pipenøkkel. Løsne klype boltene på forgaffelen eller svingarm med en skiftenøkkel, hvis noen. Løft hjulet av bakken med en tjeneste stativ.
2

Fjern låsemutteren fra bremsepedalen stang eller kabel på bremsetrommelen er utløserspaken med en skiftenøkkel. Trekk bremsestangen eller kabel ut av håndtaket. Fjern bolten fra bremsetrommelen dreiemoment link eller støtte bar med en pipenøkkel.
3

Løsne kjedestrammertappen låsemuttere på begge sider av bakhjulet med en skiftenøkkel. Slå kjedestrammerskruen bolter mot klokken for å løsne kjedet. Skyver du bakhjulet fremover og trekke kjeden utenfor bakre tannhjul. Hopp over dette trinnet hvis du fjerne forhjulet.
4

Trekk akselen ut av gaffelen eller svingarm. Senk hjulet og rulle den bort fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107471.html

Previous:
Next:

motorsykler