Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan setter jeg bremseklosser på en Honda 400EX?

Bygd for sport-orientert riding, er Hondas TRX 400EX Fourtrax utstyrt med en kraftig hydraulisk skivebrems system. Dette gjør at ATV for å stoppe raskere, men krever regelmessig bremsekloss erstatninger for å opprettholde sin effektivitet. Den bakre bremsekalippernes er synlig nær 400EX er bakakselen, noe som gjør det enklere å få tilgang enn de fremre bremsekalipere, som er skjult bak forhjulene. Skifte enten sett bremseklosser er en oppgave som kan oppnås innen en times tid ved hjelp av grunnleggende verktøy. Du trenger:
Stikknøkkel
14 mm og 18 mm kontakter
Jack
5 mm unbrakonøkkel
Flat skrutrekker
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner

en

Løsne begge forhjul sin slepe nøtter med en 18 mm-kontakten. Sett på parkeringsbremsen og løft foran hjulene på bakken med en jack.
2

Skru til mutrene helt fra venstre forhjul. Trekk venstre forhjul av ATV hub for å få tilgang fronten bremsekalippernes.
3

Trekk bremsekloss pin plugger ut av siden av fronten bremsekalippernes hånd. Skru bremseklossens pins med en 5 mm unbrakonøkkel. Fjern caliper bolter med en 14 mm-kontakten. Løft bøylen av sin festebraketten og foran bremseskiven.
4

Sett inn en flat skrutrekker i bøylen og skyve bremseklossene mot caliper vegger for å tvinge bøylen er stempelet tilbake i en helt åpen stilling.
5

skyve bremseklossene nedover for å frigjøre pads fra bøylen pad våren. Trekk bremseklossene ut fra målepunktet. Fjern metall mellomlegg fra baksiden av stempelet-side bremsekloss.
6

Plasser metall mellomlegg over baksiden av den nye stempel-side bremsekloss. Sett begge bremseklosser i bøylen. Trykk bremseklossene ned mot puten våren for å sette dem på plass.
7

Skyv bremseklossens pins i bøylen og gjennom monteringshullene i bremsekloss er bakplater. Stram pad pins med en 5 mm unbrakonøkkel. Trykk pin plugger over øvre del av puten pins.
8

Slide bremsekalippernes over fronten bremseskiven, og på sin monteringsbrakett. Sett bøylen er festeboltene og stram med en 14 mm-kontakten.
9

Monter venstre forhjul på ATV hub. Skru til mutrene bort på forhjulet og stram med en pipenøkkel.
10

Bytt fremre høyre caliper er bremseklosser følge samme prosedyrer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107527.html

Previous:
Next:

motorsykler