Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du monterer en motorsykkel dekk mot rotasjonsretningen

Motorsykkel dekkprodusenter designe sine dekk for å maksimere trekkraft når dekkene roterer forover, dekkene er merket med en pil som indikerer deres riktig rotasjonsretning. Montering av dekk mot sin rotasjonsretningen kan svekke dekkets evne til å gripe veien og vil endre motorsykkelens kjøreegenskaper. I ekstreme tilfeller, feil montering av dekk på denne måten kan skape en farlig situasjon for motorsykkelens rytter, passasjer og andre involverte. Du trenger
Treblokker
Motorsykkel hjulet
Chalk eller stift
Tire
Tire strykejern
Valve
Valve verktøyet
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Place motorsykkelens hjul på et par treklosser for støtte. Marker hjulets rotasjonsretning (på hjulet er rim eller brems rotor hub), ved hjelp av en stift eller kritt.
2

Finn retningsbestemt pil trykt på dekkets sidevegg. Flip dekket rundt, slik at retnings-pilen løper motsatt av hjulet i omdreiningsretningen. Plasser dekket over rattet.
3

Hekt underleppen på dekket over hjulet i øvre kant. Trykk godt ned rundt dekket til setet underleppen helt over kanten. Når underleppen sitter på plass, skyver dekk nedover for å bringe dekkets overleppen nærmere hjulet er rim.
4

Slide et dekk jern inn i gapet mellom hjulet er rim og overleppen av dekk. Skyv dekk jern utover og spaken en del av dekket over kanten. Arbeid deg rundt på dekket til hele overleppen av dekket sitter på rattet.
5

Fyll dekket med trykkluft til dekkets perler (som skaper forseglingen mellom hjul og dekk ) pop på plass. Tillat den dekk for tømming og montere ventilen til ventilstammen. Bruk en ventil verktøy for å stramme ventilen på plass. Fyll dekket med trykkluft opp til dekkets anbefalte lufttrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107066.html

Previous:
Next:

motorsykler