Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kontrollere oljenivået av en 2007 Wide Glide Harley-Davidson

Harley-Davidson 2007 Dyna-modellene, inkludert Wide Glide, er utstyrt med en motor peilepinnen som gir både varme og kalde Oljenivåmerket avlesninger. Begge målingene gir en rask titt på motorens olje forsyning, først ved å sikre at det er nok olje i systemet til å operere trygt, så for å hindre at oljetanken fra å bli overfylt. Kontrollere Dyna Wide Glide olje er en todelt prosess som bare tar noen få minutter å fullføre, noe som gjør det en absolutt nødvendighet før hver tur. Du trenger
filler
20W-50 motorolje
Håndpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Dyna Wide Glide til en flat, plant underlag, senk den på sin side stå. Ikke start motoren eller løfte motorsykkelen ut av sin side stå.
2

Skru av oljelokket fra høyre side av motoren, mellom den bakre topplokk og transmisjonen. Trekk hetten og dens peilepinnen ut av motoren og tørk den ren med en fille.
3

Sett peilepinnen inn i motoren til oljen cap hviler mot olje filler halsen. Trekk peilepinnen ut av motoren. Oljenivået må være over den kalde Fill linje nær bunnen av peilepinnen. Hvis oljenivået er lavere enn den kalde Fill linjen, hell 1-2 gram av 20W-50 motorolje i olje filler halsen, deretter sjekker den kalde oljenivået.
4

Tørk av peilepinnen rent med klut din og setter det inn i motoren. Skru lokket på plass. Start Wide Glide motor. La din motorsykkel tomgang i tre minutter, så stopper motoren.
5

Skru av oljelokket og trekk peilepinnen ut av motoren. Tørk av peilepinnen med fille din og setter det inn i motoren til oljen cap hviler mot olje filler halsen. Trekk peilepinnen ut av motoren. Oljenivået skal være over Hot Fill linjen nær toppen av peilepinnen, men under Full linje. Hvis oljenivået er under streken, helle en unse av 20W-50 motorolje i motorolje filler halsen, deretter sjekker den varme oljen nivå. Hvis oljenivået er over hele linjen, hevert en liten mengde olje ut av olje filler halsen med en håndpumpe, så sjekker den varme oljen nivå.
6

Sett det inn i motoren. Skru lokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111063.html

Previous:
Next:

motorsykler