Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan installere Backoff Break Lett Flasher på en Kawasaki VN 750

De fleste motorsykkel-relaterte påkjørsler bakfra oppstår fordi andre bilister ikke kan bedømme motorsyklist intensjoner. Siden en Kawasaki VN 750 er bremselyset er montert under den typiske bil eller lastebil førerens synsfelt, noen signaler gjort av en VN 750 rytter er vanskelig å se, hvis de blir sett i det hele tatt. For å bekjempe dette problemet, har Signal Dynamics gjort Backoff bremselys Flasher, som blinker din VN 750 er bremselys i rask rekkefølge for å varsle andre trafikanter at du bremse ned. Denne enheten er enkel å installere og krever en marginal mengde elektrisk kunnskap. Du trenger
Phillips screwdriverAllen wrenchBackoff bremselys Flasher moduleHeavy plikt dobbeltsidig tapeWire cutterWire stripping toolElectrical rumpe kontakter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den røde linsedekselet fra baklys, med en stjerneskrutrekker til å fjerne skruen fra begge sider av objektivets ansiktet. Trekk linsedekselet bort fra halen lys. Nå under bakskjermen og bruke en umbraconøkkel for å fjerne de to boltene som fester halen lys til fender.
2

Trekk baklys ut av bakskjermen til halen lysets ledninger er utsatt. Legg et håndkle på bakskjermen og hvile halen lys på den.
3

Velg en plassering under setet for å montere Backoff bremselys Flasher modul, og kontroller at modulen er kabling kan nå halen lys ledningsnett. Sikre modulen til ønsket montering område med kraftig dobbeltsidig tape.
4

Klipp halen lys blå ledningen med en wire cutter og bånd ¼-tommers isolasjon fra begge ender av kuttet ledningen med en ledning avisoleringsverktøy. Strip ¼-tommers isolasjon fra modulen ledninger. Bruker crimp-stil elektriske rumpe kontakter, kobler modulen røde ledningen til motorsykkelens enden av den blå baklys wire. Koble baklys enden av den blå ledningen til modulen rød og hvit ledning.
5

Slå motorsykkelens tenningen på, og dra i front bremsehendelen. Bremsen lys skal blinke tre ganger før belyse hele tiden. Sjekk at ledningene er riktig tilkoblet og sikret hvis bremselys ikke blinker eller lyser. Slå av tenningslåsen.
6

Skyv halen lys inn i bakskjermen, sette inn og stramme begge boltene med en umbraconøkkel. Skyv linsedekselet over baklys og stram objektivets skruene med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107309.html

Previous:
Next:

motorsykler