Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Bafler Fra 1993 Yamaha Virago 750s

En av de beste måtene å øke strøm på en 1993 Yamaha Virago 750 er ved prøvd-og-sann metode for å øke mengden luft matet inn i motoren og ved å øke hastigheten med hvilken de avgasser fjernes fra motoren. Mens det finnes billigere måter å gjøre dette på, slik som med bolt-on deler, er det mulig å minimalisere bekostning av modifikasjonen. Den enkleste tingen å gjøre er å fjerne eller boring eksos Baffles fra lyddempere. Du trenger
3/8-inch stasjonen socket satt selg Electric Drill
Metal sliping bit
Hullsag
Needle-nese tang
Utvidet lengde borekronen

Vis flere instruksjoner
en

skru fra hverandre Yamaha eksos lyddempere fra eksosrørene ved hjelp av pipenøkkel. Festeboltene er plassert like under passasjer foten pinne med en ekstra monteringsbolten ligger mellom lyddempere nær bakakselen av motorsykkelen. Med lyddempere unbolted og løsnet, ta dem ut av Virago er eksosrør mot baksiden av sykkelen.
2

Fest Yamaha Virago er lyddempere til et stabilt underlag som en arbeidsbenk. Laste metall sliping bit inn i drill. I den åpne enden av eksosrøret hvorfra eksos kommer ut, vil du se en rund metall plate rundt en mindre diameter indre røret. Det indre røret er selve utblåsningsrøret, og metall-platen er den første av to ledeplater. Mellom baffles er wadded glassfiber eller stålull. Den ytre diameter av metall-platen er sveiset til det ytre skall av lyddemperen. Bruk metall sliping bit for å fjerne denne sveis. Gjør det samme på den andre lyddemperen.
3

Load hullet så inn i drill. Sentrer hullsag Guide bore inn i midten av det indre eksosrøret, og deretter skjære bort den indre diameter av den runde metall-platen for å frigjøre den fra den indre eksosrøret. Deretter fjerne det fra lyddemperen. Gjør det samme med den Virago nest lyddemper.
4

Fjern glassfiber eller metall vatt innenfra lyddemperen bruke et par nebbtang. Med 1993 Yamaha Virago indre lyddempende materiale fjernet, er det på tide å stille de lyddempere. Installere dem på Virago, og deretter dra motoren rundt. Hvis du er fornøyd med lyden, er du ferdig. Hvis du ønsker å øke lyden, bore den indre baffelen. Slå av motoren før du fortsetter.
5

Legg lengre borekronen inn i drill, og deretter bruke den til å bore flere hull i det innerste baffel av eksos. Jo flere hull du borer, desto høyere eksosen blir. Ikke forsøk å fullstendig fjerne dette forvirre, men som det bidrar til å tjene som en strukturell medlem av lyddemperen, holder Virago lyddempere til eksosrør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110848.html

Previous:
Next:

motorsykler