Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polere en Harley Intake Manifold

En motor inntak manifold på en Harley er godt synlig fordi en stor del av motoren utsettes vise. Inntaket manifold er beslaget som bygger bro over forbindelsen mellom motor og drivstoff sylindere. Inntaket manifold er ofte laget av lakkert aluminium. En ettermarkedet alternativ for en Harley inntak manifold er å polere metallet til en høy glans. Poleringen er enkel, men det tar en eller to dager å fullføre. Du trenger:
Stikknøkkel
Drill
Solvent malingsfjerner
Myke kluter
Håndkle
Die jeksel
Air kompressor 30 Ferieleiligheter, 50 og 100 sandpapir hjul Sushi Bar sander 220 Ferieleiligheter, 400 og 600 sandpapir
Rouge sammensatte
Buffing hjulet
Vis flere instruksjoner
en

Fjern inntak manifold fra motorsykkelen ved hjelp av en fastnøkkel eller drill, avhengig av om manifolden er festet med skruer og muttere eller nagler.
2

Bløtlegg manifold i maling stripper i ca 30 minutter for å fjerne smuss, fett eller belegg på manifolden. Tørk av manifold med en myk klut for å fjerne malingsrester. Skyll manifold med rent vann og tørk med en gammel håndkle.
3

Koble die jeksel til luftkompressor. Fukt sandpapir. Sand inntaket manifold med 35 sandpapir, deretter med 50 korning. Avslutt med 100 sandpapir. Dette vil fjerne resten av belegget og starte poleringen.
4

Sand fordeleren med bar slipemaskin og vått sandpapir med 220, 400 og 600 sandpapir i den rekkefølgen. Du bør se manifold begynne å skinne opp hendene. Ta deg god tid og ikke stresser. Jo lenger du sand, jo bedre er polsk.
5

Buff overflaten av manifold med rasping hjulet og rouge sammensatte. Manifolden skal begynne å ha en speilblank finish. Buff metallet en gang for hånd med en myk klut.
6

Hell en liten mengde aluminium polish på en myk klut og jobbe det inn i overflaten av metallet. Dette vil skape en polert og blank overflate som vil holde skinner i flere måneder til år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109649.html

Previous:
Next:

motorsykler