Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en Motocross luftfilter

Motocross skitt sykler, som alle motorsykler, er avhengige av en luft filter for å hindre at smuss og skitt fra å bli sugd inn i motoren under et løp. Disse filtrene er vanligvis laget av et skumelement som tillater luft å passere gjennom mens fangst smusspartiklene i prosessen. Ekstremt støvete spor forhold kan til slutt tette luftfilter, redusere dirt bike ytelse ved å redusere mengden av luft blir trukket inn i motoren. De fleste produsenter anbefaler en fullstendig rengjøring av luftfilteret etter hver rase, en jobb som kan gjøres av noen dirt bike eier i løpet av kort tid. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
skrutrekker
Butikk håndklær
plast container
Vann
Mild oppvaskmiddel
Fan
Air-filter olje spray

Vis flere instruksjoner
en

Fjern setet og Radiatordekslene fra skitt sykkel ved hjelp av en pipenøkkel.
2

Fjern bolten fra sentrum av luftfilteret, som ligger mellom rammens seteskinnene på forgasserinntaket, ved hjelp av en pipenøkkel. Alternativt, ta ut luftfilteret dekslet eller løsne klemmen feste luftfilter til forgasserinntaket ved hjelp av en skrutrekker. Trekk luftfilteret bort fra forgasseren.
3

Plasser en ren, lofri butikk håndkle i forgasserinntaket å hindre at smuss og skitt kommer inn i forgasseren og motoren mens du rengjør luftfilteret.
4

Trekk luftfilteret element av den indre rammen, hvis noen. Sjekk element for rifter eller hull. Skift ut elementet hvis den er skadet på noen måte.
5

Plasser luftfilteret element i en plast container fylt med varmt vann og mild oppvaskmiddel. Bløtlegg element i såpevann i fem minutter, deretter forsiktig riste element mens senkes for å fjerne fanget skitt. Fjern element fra beholderen og klem ut overflødig vann. Ikke vri eller vri element.
6

La luftfilter element lufttørke helt. Alternativt kan man legge luftfilter element foran en vifte for å fremskynde tørkeprosessen.
7

Spray luftfilteret element med et luftfilter olje til hele elementet er jevnt mettet med olje. La oljen trekke inn i element i fem minutter, klem ut overflødig olje. Luftfilterelementet bør være fuktig, men ikke dryppende.
8

Fjern butikken håndkle fra forgasserinntaket. Installere den indre rammen inn i luftfilter element, hvis noen. Sett tilbake luftfilter på forgasserinntaket eller luftfilter boliger.
9

Sett radiator liksvøpet og setet på dirt bike.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111578.html

Previous:
Next:

motorsykler