Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en tennplugg på en YFZ 450

Yamahas YFZ450 all-terrain vehicle avhengig av en NGK-produsert CR9E tennpluggen å tenne et brennbart drivstoff blandingen i motoren. Tennpluggen vil bli utsatt for ekstreme trykk og varme i løpet av lampens levetid, svekkelse pluggen evne til å overføre høyspente gnist som er nødvendig for forbrenning. Yamaha anbefaler fjerning, inspeksjon og utskifting av tennplugg hver tredje måned for å holde motoren i gang på sitt høydepunkt. Mens ATV må delvis demonteres for å få tilgang til tennpluggen, er oppgaven mer enn egnet for de fleste YZF450 eiere å oppnå på egen hånd. Du trenger:
12 mm socket
Stikknøkkel
5 mm unbrakonøkkel
Tenger
5/8-inch Plugghetter
CR8E eller tilsvarende tennplugg
Spark plugg gap måle
Spark plug gap justering verktøy
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk setet utløserspaken, som ligger på baksiden av setet, deretter løfte setet av ATV rammen. Fjern de lavere drivstoff tank dekke bolter, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Skru de øvre drivstofftank dekke bolter, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skru av bensinlokket for hånd, og løft drivstofftanken dekke av ATV. Skru av bensinlokket på plass.
2

skru fra hverandre plast sidepaneler, som ligger mellom drivstofftanken og gulvplanker, fra begge sider av motoren, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Trekk panelene bort fra ATV, for hånd.
3

Ta frem drivstofftanken skjold, som ligger mellom den fremre støtfanger og styret, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk skjold bort, for hånd, for å avsløre de fremre drivstofftank festeboltene. Skru den frem og bak drivstofftank festeboltene, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt.
4

Slå av drivstoff ventil og trekk bensinslangen av ventilutløpet, som ligger under venstre side av drivstofftanken med en tang. Løft bensintanken av ATV.
5

Trekk tenningsledning cap på toppen av tennpluggen, som ligger på toppen av motoren sylinder, for hånd. Skru ut tennpluggen fra motoren, ved hjelp av en 5/8-inch Plugghetter
6

Mål nye CR8E eller tilsvarende tennplugg gap -. Avstanden mellom tennplugg elektroder - hjelp en tennplugg gap sporvidde. Juster gnistgapet til 0.028 til 0.031 tommer, om nødvendig, med laftet tennplugg gap justering verktøyet.
7

Skru tennpluggen inn i motoren, for hånd, deretter stramme den til 9,4 fot-pounds, med en momentnøkkel. Plugg tenningsledning cap inn i toppen av tennpluggen.
8

Sett drivstofftanken og trykk drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet, for hånd. Trekk til drivstofftanken bolter til 5,1 fot-pounds. Reinstallere frem drivstofftanken skjold.
9

Sett plast sidedekslene på begge sider av ATV. Ta av bensinlokket og installere drivstofftanken dekselet. Skru av bensinlokket på plass, for hånd. Monter setet på ATV ramme, deretter trykker du ned baksiden av setet til setet låsen klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111533.html

Previous:
Next:

motorsykler