Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage din egen Custom Cafe Motorsykkel Seat

Cafe racer motorsykler har vært nyter en renessanse i popularitet, selv om deres forløpere daterer seg tilbake til tidlig på 1950-tallet. Enkelt sagt, er en kafé racer en nedstrippet motorsykkel med en skrå fremover for bedre ytelse. En "boble-style" solo-sete er et varemerke for rasen, ofte dannet av lette glassfiber av sykkelens byggherre. Opprette en egendefinert kafé setet er godt innenfor rekkevidden av en bestemt cafe racer eier, med materialer hentet fra din lokale maskin og håndverk leverandører. Med litt innsats, vil du være å gjøre "Ton" i stil! Du trenger
Målebånd
Plywood selg Electric så
Floral skum
Kontakt limspray
taggete kniv selg Electric sander
Sandpapir i varierende maisgrøt
trykkluft
Aluminum tape
Automotive voks
Glassfiber klut og harpiks
Saks
Pensler
Aceton
Sparkel
vinkelsliper
Body filler
såpe og vann
Filler primer
Paint
Vis flere instruksjoner, Lag Seat Form
en

Ta målinger av dine seteskinnene og hale del av motorsykkelens ramme, ved hjelp av et målebånd. Mål bredden på seteskinnene i bunnen av drivstofftanken og på slutten av halen.
2

Klipp et stykke kryssfiner til størrelse, i henhold til dine målinger, ved hjelp av en elektrisk sag. Dette brettet vil tjene som grunnlag for setets pan. Kutt kryssfiner slik at den strekker seg over de seteskinnene med minst 1/4 av en tomme for å tillate setehengslene og annet montering maskinvare.
3

Lim flere blokker med grønn floral skum til enden av kryssfiner setebunnen, ved hjelp av kontaktlim. Skummet vil bli formet i setets bakre "pukkel". Bruk så mange blokker av skum som trengs for å skape et minimum høyde og lengde på 10 inches. Hele skum strukturen må være så bred som kryssfiner sete pan.
4

Shape skummet inn i en grov versjon av det planlagte design, med en taggete kniv. Gjør din kutt som symmetrisk som mulig for å unngå å gjøre ekstra arbeid for deg selv.
5

Fine-tune sete hump, ved hjelp av en elektrisk slipemaskin utstyrt med middels grep sandpapir. Bruk lett trykk på sander å glatte skummet overflate.
6

fjerne eventuelle slipestøv fra setet form, ved hjelp av trykkluft. Dekke hele setet med aluminium tape deretter spre et tykt lag med høy kvalitet automotive voks over båndet.
Molding Seat
7

Forbered materialer. Kutt glassfiber klut i mindre strimler og biter som passer formen på setet ditt med en skarp saks. Kutt nok stoff til å lage minst fire identiske lag og sette de avsagde stykkene i separate hauger. Mix din glassfiber harpiks i henhold til produsentens anvisninger. Hell en liten mengde aceton i en egen beholder og plassere dine pensler i den.
8

Coat hele overflaten av setet med glassfiber harpiks, ved hjelp av en pensel. Umiddelbart plassere første laget av glassfiber klut over harpiks. Smør glassfiber klut lag med frisk harpiks, anvendt på en dabbing bevegelse med tuppen av penselen din.
9

Fortsett å plassere suksessive lag av glassfiber klut, etterfulgt av harpiks, før du har minst fire separate lag bygget opp på setet skjema. Dypp din pensel i aceton-fylt beholder for å hindre at børsten bust fra herding mellom strøkene.
10

Glatt ut eventuelle forhøyninger og luftbobler, med en sparkel. La glassfiber harpiks herde i minst 24 timer. Trekk glassfiber sete ut av setet skjema etter at glassfiber har herdet helt.
Avslutte Seat
11

Trim bort overflødig glassfiber materiale fra setet ved hjelp av en vinkelsliper.
12

Glatt overflaten av glassfiber sete, ved hjelp av en elektrisk slipemaskin utstyrt med 80-sandpapir, etterfulgt av 300-sandpapir. Fylle ut noen lavtliggende områder i setet ved hjelp av en bil sparkel. La filler å kurere i minst 30 minutter, så glatt med 300-sandpapir.
13

Rengjør overflaten av glassfiber sete, med såpe og vann. La setet lufttørke helt.
14

Coat hele setet med en filler primer deretter male den til ønsket fargevalg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109362.html

Previous:
Next:

motorsykler