Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en motorsykkel Trunk

Gearing up for en lang tur vanligvis innebærer å bringe mer utstyr enn motorsykkelen kan bære. Installere en koffert boks på motorsykkelen kan gi ekstra rom som trengs for å hindre deg fra å måtte forlate det essensielle hjemme. Motorsykkel badebukser er tilgjengelig med forskjellige bagasje kapasiteter og installere raskt på deg motorsykkelens bagasjehyller. Installasjonen er ganske grei, men kan oppgaven bli komplisert hvis stammen har en integrert baklys som må skjøtes inn i motorsykkelens lyssystem. Du trenger
Motorsykkel trunk kit
T-tap elektriske kontakter
Vis flere instruksjoner
en

legge ut innholdet av stammen sin monteringssett. Ta en opptelling av delene og kontroller opp mot delelisten inkludert i bagasjerommet er eierens håndbok. Generelt bør settet omfatter en monteringssokkel, stammen og maskinvare. En tre-ledningsnett skal være festet til stammen hvis den er utstyrt med en integrert hale og bremselys.
2

Finn din motorsykkelens baklys ledninger, som består av et baklys wire, en bremselys wire og en jordledning. Spleise treets baklys, bremselys og jordkabler i motorsykkelens ledningsnett med T-tap elektriske koblinger. Slå på motorsykkelens tenningen, og kontroller at baklys og bremselys lyser skikkelig. Utveksle stammen hale og bremselys ledninger hvis den lysere bremselyset lyser uten å engasjere bremsen. Slå tenningen av.
3

Place Festet på motorsykkelen sin bagasjebrettet. Ved hjelp av den medfølgende hardware, sikre montasjesokkelen til bagasjebrettet. Rist montering base for å sikre at den sitter godt på plass.
4

Place bagasjerommet på sin montering basen. Ved hjelp av den medfølgende hardware, fest stammen på montasjesokkelen. Rist bagasjerommet for å sikre at den sitter godt på plass.
5

Slå på motorsykkelens tenningen, og kontroller at halen og bremselys fungerer ordentlig. Se etter løse tilkoblinger eller klemt ledninger hvis halen eller bremselys ikke tennes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107371.html

Previous:
Next:

motorsykler